Tuga u Nemačkoj: Poginuo sin bivšeg fudbalera Čelsija i legendarnog reprezentativca "Pancera"

Tragedija se desila u noći između srede i četvrtka oko 2 sata

  • 8
Mihael Balak Foto: Wikipedia/KaterBegemot

Sin proslavljenog nemačkog fudbalera i reprezentativca te zemlje, Mihaela Balaka, Emilio Balak poginuo je u noći između srede i četvrtka oko 02:10, vozeći svoj kvad u Portugalu, tačnije u gradu Troji u blizini kuće koju je njegov otac kupio, preneli su portugalski mediji.

Emilio Balak je imao 18 godina i tek nedavno je završio srednju školu, da bi se zaputio u Portugal na odmo i bio je jedan od troje decu koju je Mihael imao sa bivšom suprugom Simon Lamb.

Prema navodima Portugalaca, nesreća se dogodila oko 02:10 ujutru, a vatrogasci su morali da izvlače telo momka iz vozila.

Bivši klub Mihaela Balaka, engleski Čelsi je izjavio saučešće putem svog Tviter naloga, dok su i navijači ovog kluba izrazili žaljenje za tragično nastradalim Emilianom Balakom.

- Svi koji imaju veze sa našim klubom su šokirani i ožalošćeni zbog informacije da je Emilio Balak tragično nastradao u svojih 18. godina. Sve naše misli su uz Mihaela i njegovu porodicu - stoji u saopštenju "Plavaca".

Detalje istrage još uvek nisu poznati javnosti.

Video: Sve o Luki Dončiću: Kako igra, kako razmišlja i da li bi mogao zajedno sa Jokićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    5. avgust 2021 | 15:37

    Ti kvadovi su zlo. Na Zlatiboru jure ulicama u grupi i samo je pitanje kad će neko da nastrada. I to mislim na pešake koji su najugroženiji. Niko ne preduzima ništa da kontroliše.

  • Don

    5. avgust 2021 | 15:46

    Taj kvad je mnogo zeznuta stvar, mislis ne moras da pazis kao sa motorima ali mnogo lako moze da krene po zlu. Klasican terenac, mislis moze svuda da izadje, lako moze da se okrene i da te poklopi, prodao sam ga i nikad ga vise ne bih vozio. Zlo!

  • Требиње Леотар

    5. avgust 2021 | 16:14

    Лужички Срби су фамилија Балак . Лака му црна земља

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA