≫ 

Zašto su Zvezdi i Partizanu zamenjene VAR sudije posle nekoliko sati? Jedni delegirani, drugi sude

Đurđević i Ristić, najbolje VAR sudije, neočekivano nestale sa liste, kao i Lazar Lukić koji je trebalo da bude u VAR sobi na meču crno-belih

  • 6
VAR

Printskrin: TV Arena Sport

Predsednik Sudijske komisije FSS, Dejan Filipović, delegirao je sudije za 4 kolo Superlige Srbije koje se otvara u petak.

Najveći fokus svakako je na utakmicama večitih rivala koji neće imati lak posao nakon evropskih izazova,pogotovo što ih naredne sedmice očekuju i revanši.

Utakmicu Crvena zvezda - Napredak, koja je na programu u petak od 20 časova, sudi Nenad Minaković, dok je u VAR sobi dobro poznato ime Novak Simović - na koga su se u predhodnom kolu i te kako žalili sa Banovog Brda zbog nedosuđenog penala nakon povlačenja Jovanovića u kaznenom prostoru Metalca.

Zanimljivo, za meč Zvezde i Napretka prvobitno su delegirane naše najbolje VAR sudije Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, koji su trebali da budu u VAR sobi i tokom utakmice između Radničkog 1923 i Radnika, ali je delegiranje za ova dva meča promenjeno nakon samo nekoliko sati - iz nepoznatih razloga.

Partizan će u nedelju veče gostovati Novom Pazaru, a na centru će biti Miloš Milanović. U VAR sobi će sedeti Momčilo Marković, mada ni on prvobitno nije bio planiran s obzirom na to da je na sajtu FSS najpre izašlo da je Lazar Lukić VAR sudija u Novom Pazaru.  Međutim, i ovde je kao za meč Zvezde delegiranje iznenada promenjeno.

O čemu se zapravo radi, možete pogledati na fotografijama ispod teksta:

Video: Milimetri su odlučivali, ali VAR je presudio: Rikardo nije bio u ofsajdu, Partizan vodi 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    5. avgust 2021 | 17:52

    Stanković se pokazao kao neuspešan,zato Terzić mora da reaguje.Od kada je uveden VAR Partizan je prvi i zbog toga se vre promene,ma se eliminiše VAR.

  • Nusknvp

    5. avgust 2021 | 18:45

    A ko sedi u fotelji za VAR(anje) ? Sto se o tome ne piše???

  • 🤡

    5. avgust 2021 | 19:39

    Nebi da nema kladionica, posto ih ima a vrte se miliarde, svasta je danas moguce. Nema vise fudbala za dusu i kulturne navijace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA