≫ 

Dejan Joveljić i zvanično u MLS, ugovor potpisan na 4,5 godine!

Nekadašnji napadač Zvezde se seli u Los Anđeles Galaksi

  • 1
Fudbal, trening nacionalnog tima Fudbalskog saveza Srbije u u Staroj Pazovi Foto: ATA Images

Srpski reprezentativac Dejan Joveljić i zvanično je postao novi napadač Los Anđeles Galaksija, klubom iz MLS-a s kojim je potipsao ugovor na četiri i po godine!

Joveljić i Galaksi stiže iz Ajtrahta iz Frankfurta koji mu nije dao pravu priliku otkako su ga kupili od Crvene zvezde. Najpre je igrao u Anderlehtu na pozajmici, zatim i za Volfsberger u koom je "eksplodirao."

- Dejan je uzbudljiv fudbaler koji je i te kako talentovan i koji je postizao golove igrajući u Evropi. Oduđevljeni smo što možemo da mu poželimo dobrodošlicu u radujemo se što je stigao u Galaksi - rekao je direktor kluba Denis te Kloese.

Joveljić je dete Zvezde s kojom je u seniorskoj konkurenciji dva puta bio šampion, a u Nemačku se preselio u leto 2019. za četiri miliona evra. na svom kontu ima i dva meča za A reprezentaciju Srbije.

Video: Bivši fudbaler Zvezde Dejan Joveljić pimpluje toalet papir

(Telegraf-rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    5. avgust 2021 | 19:01

    Sad da ga još oženio, za godinu dve da mu žena napravi skandal pa da ga otpuste i da dodje pravi špicu Zvezdu. Em je voli em ce biti bolji nego ikada. 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA