≫ 

Šok saopštenje Barselone: Lionel Mesi definitivno napušta Nou Kamp, ugovor neće biti produžen

Argentinac i zvanićno odlazi iz Barse

  • 29
Leo Mesi Foto: Tanjug / AP

Iako se činilo da je potpis novog ugovora samo formalnost, Lionel Mesi više neće igrati za Barselonu!

Bombu je najpre javio španski renomirani list "Marka" koja je na svojoj naslovnoj strani objavila da je dogovor Mesija i Barse gotovo nemoguć, da bi nedugo zatim i sam klub izdao saopštenje i poručio da do produžetka saradnje neće doći.

- Uprkos tome što je postignut dogovor između Barselone i Lionela Mesija, uz jasnu nameru obe strane da danas potpišu novi ugovor, on se ipak ne može formalizovati zbog ekonomskih i strukturalnih prepreka (propisa španske La Lige). Suočen sa ovom situacijom, Lionel Mesi neće nastaviti sa Barselonom. Obe strane duboko žale što se želja igrača i kluba ne mogu ispuniti. Barsa se od srca zahvaljuje igraču na doprinosu i želi mu sve najbeolje u privatnom i profesionalnom životu - stoji u saopštenju Barse.

Argentincu je ugovor istekao ovog leta, pominjalo se da će igrati još dve godine, zatim otići u Inter iz Majamija, a onda se u penziji vratiti na Nou Kamp kao ambasador kluba. Međutim, ovim je definitivno završena jedna fudbalska era.

Gde će Mesi nastaviti karijeru, to je sada upitno - ali najveće izglede da ga dovede ima PSŽ. Pogotovo što se Argenbtinac nedavno fotografisao sa nekolicinom igrača ovog tima.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA