Tri gola i promašen zicer za 19 minuta: Pogledajte sjajno poluvreme Čuke i Hamarbija

Brđani su imali prednost psole prvih 45 minuta

  • 0
FK Čukarički Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog vodili su protiv Hamarbija na poluvremenu prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija rezultatom 2:1!

Za samo 19 minuta videli smo čak tri gola i jedan promašen zicer Ibrahima Endiajea - što je samo pokazatelj da su pomenuti timovi pružili sjajnu fudbalsku predstavu u Humskoj, gde Brđani od 3. kola kvalifikacija igraju svoje evropske mečeve.

Poveo je domaći tim u 21. minutu, posle sjajne akcije Đorđa Jovanovića, da bi mu se Ludvigson revanširao samo četiri minuta kasnije. Iskoristio je grešku odbrane, pretrčao ih i matirao Metrovića.

Čuka je u 35. minutu imala zicer za 2:1, kada je Endiaje sa četiri-pet metara pogodiuo stativu. Imao je otvoren put ka mreži Hamarbija, ali se propisno obrukao.

Međutim, samo pet minuta kasnije, dakle u 40. minutu, Senegalac se iskupio za promašaj i pronašao je Marka Docića u kaznenom prostoru. Sevnula je levica kapitena Brđana i rezultat na semaforu se promenio.

U nastavku možete videti golove iz prvog poluvremena ovog meča, kao i promašen zicer Endiajea:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA