≫ 

Totenhemov navijač provocirao na Čelsijevoj tribini, ćelavi rmpalija branio čast i teritoriju

Dobro je prošao navijač "Pevaca"

  • 0
tuča navijača Foto: twitter/UB1UB2

Na nedavnoj prijateljskoj utakmici lononskih rivala Čelsija i Totenhema nije bilo nimalo prijateljski između pojedinih navijača dva kluba.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje šta se desi kada navijač jednog kluba "zaluta" na tribinu sa pristalicama rivalskog tima.

"Uljez" je bio jedan navijač Totenhema, nije bio sam, ali je bio najglasniji u podršci "Pevaca" što je zasmetalo jednom Čelsijevom rmpaliji koji je preuzeo na sebe da "odbrani teritoriju" od "provokatora".

I krenulo je pesničenje, zapravo nekoliko zamaha ćelavog tabadžije koji je začas ustuknuo kada je došla reakcija druge strane. Veći sukob sprečio je treći mladić, očito najprisebniji u čitavoj situaciji, pa je sukob, čini se, primiren ubrzo mada se snimak prekida pa nije poznato da li je kasnije došlo do tuče.

Počinje Čempionšip, a Reding s Veljkom Paunovićem na klupi u prvom kolu danas u 16.00 ima težak zadatak, pošto gostuje Stouku. Kvota na keca je 2,10, na iks 3,05, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Stouk - Reding.

Tradicionalno, sezonu u Engleskoj otvara Superkup, odnosno Komjuniti šild, u kojem će se danas (18.15) na Vembliju sastati Mančester Siti i Lester. Biće to dobra prilika da na delu vidimo timove koji su među kandidatima za vrh tabele u predstojećoj sezoni. Kvota na Siti je 2,00, na iks 3,45, a na Lester 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA