Šamar kakav Ajaks ne pamti: Tadić video 4 primljena gola od PSV-a, Kujpers ih dodatno "osakatio"

Čuvenom sudiji je ovo bila poslednja utakmica u karijeri

  • 1
Dušan Tadić Ajaks Ajax Foto: Profimedia/Gerrit van Keulen/AFP

Ajaks se ovome sigurno nije nadao! Kopljanici su u meč sa PSV-om ušli ako ništa u potpunom egalu, kada su šanse za osvajanje Superkupa u pitanju, a na kraju su ni krivi ni dužni napustili teren sa mišlju da su primili četiri gola za 90 minuta utakmice. Užasno, bezidejno je izgledao Tadićev tim i moraće da stavi prst na čelo pred početak nove sezone u Erediviziji - 0:4 (0:2).

Nije utakmica pošteno ni počela, a PSV je već stekao prednost. U drugom minutu je loptu negde na sredini terena "ukrao" Madueke, istrčao je dobrih 20 metara i smestio loptu u mrežu za šok svih navijača Ajaksa.

Možda bi nešto bilo drugačije da pogodak Alea nije poništen zbog ofsajda uz asistenciju VAR-a u 13. minutu, ali su morali fudbaleri domaćih da se pomire sa sudbinom, a ona kaže da su na isteku pola časa igre zaostajali dva gola posle novog pogotka Maduekea.

Situacija je postala još gora nakon što je Taljafiko u 40. minutu dobio direktan crveni karton. Bjern Kujpers nije imao nikakvu dilemu na poslednjoj utakmici u karijeri koju vodi sa pištaljkom u ustima.

U drugom poluvremenu je PSV samo dokrajčio Ajaks. Nakon nekoliko odličnih dodavanja Gakpa i Vertesena u 76. minutu, mreža se ponovo zatresla. Odbrana Kopljanika je zaista izgledala krajnje amaterski. Poslednji gol bio je delo Gecea u bukvalno poslednjem minutu regularnog dela meča.

Težak dan za Ajaks i njegove navijače. A sezona samo što nije počela.

Video: Trener Mladosti žali zbog propuštenih prilika: Mislim da nismo imali ni sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    7. avgust 2021 | 23:42

    PSV se sjajno spremio za sezonu! Osvajaju je ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA