≫ 

Procurio video prebijenih Dinamovaca u Poljskoj, konfuzno se teturali po šetalištu

Navdno su u pitanju hrvatski državljani koje su navijači Legije pretukli u gradu

  • 4
Navijači Dinama pretučeni

Foto: Twitter/FANSHOTS1

Varšava će večeras biti poprište fudbalskog duela Legije i zagrebačkog Dinama koji privlači pažnju i zbog onoga što se dešava van terena, među navijačima ta dva kluba.

Poznato je da su se dve grupe navijača žestoko sukobile u Zagrebu veče pre prve utakmice, Dubrava je bila mesto okršaja u kojem su "do zuba" naoružani huligani hrvatskog prvaka odneli pobedu, kako su o tome izvestili tada hrvatski mediji.

Sada je došao trenutak da ultrasi Legije upriliče domaćinstvo BBB. Poljaci su naoštreni da se revanširaju Zagrepčanima, a prema informacijama koje su još jutros stigle već je došlo do fizičkog obračuna dve strane.

Istina, bio je to neravnopravan napad, dvadesetak poljskih huligana na tek nekolicinu gostujućih pristalica, hrvatskih državljana, jer najveća grupa Dinamovih ultrasa još uvek nije stigla u grad.

Poljski mediji su izvestili da su ultrasi Legije prebili dvojicu navijača Dinama, policija je brzo reagovala i spasila ih težih batina, a u međuvremenu se pojavio video na kojem su, navodno, upravo pretučeni Hrvati.

 

U opisu videa koji se pojavio, na kojem se vide dva pomalo dezorijentisana muškarca koji se teturaju po šetalištu, piše - "prebijeni navijači Dinama na bulevaru u Varšavi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    10. avgust 2021 | 17:01

    bravo braco poljaci💪

  • rale

    10. avgust 2021 | 17:00

    Hahahahaha sisice pokatolicene

  • Teddy boy

    10. avgust 2021 | 17:35

    Stvarno jadno od strane legija huligana objavit ovakav video. Di je to,ko su ovi,kada je snimano i odakle uopce ovaj video. I oni to idu objavit kao istukli boyse. A boysi na grani zaustavljeni. Smijesni su koliko i njihovo ime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA