Fantastične vesti: Eriksen želi da se vrati fudbalu, karijeru bi da nastavi u klubu gde je sve počeo

Danac ne želi da digne ruke od najvažnije sporedne stvari na svetu

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Danski fudbaler, Kristijan Eriksen šokirao je čitavu planetu nakon srčanog napada koji je doživeo na utakmici Evropskog prvenstva između svoje reprezentacije i Finske. Vrsni igrač Intera tada je preživeo samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara i saigrača.

Nakon meča, vesti iz bolnice bile su da je Eriksen na par trenutaka bio i klinički mrtav. Tamo mu je ugrađen defibrilator zbog kojeg neće smeti da ikada više zaigra u Seriji A. Ne zna se ni da li će Danac ikada skinuti ovaj uređaj, zbog čega je već obavestio Nerazure da želi da ode.

Međutim, zaista senzacionalno deluje vest da Kristijan uopšte želi da se vrati fudbalu posle svega što je preživeo. Naravno, ne bi bio prvi koji nastupa sa defibrilatorom, pošto je takav slučaj imao i Dejli Blind. Holandski "Telegraf" piše da bi Eriksen karijeru mogao upravo da nastavi u ovoj zemlji, pošto je Ajaks zainteresovan da ga dovede.

Međutim, Kopljanici žele da obave sve medicinske preglede kako bi bili u potpunosti sigurni da je sa Eriksenom sada sve kako treba. Tek nakon toga otpočeće pregovori sa Interom.

Podsetimo, njemu je 29 godina, profesionalnu karijeru je započeo u Ajaksu, gde je igrao četiri sezone i postigao 32 gola. Nakon toga krenuo je put Totenhema gde se zadržao punih sedam godina, pre nego što je otišao u Inter.

Videćemo koliko će Nerazuri novca tražiti za sjajnog Danca, ukoliko se ovaj pak odluči da nastavi svoju karijeru u svetu fudbala.

Video: Brutalna crnka dominira na tribinama u Tiraspolju: Došla da gleda Zvezdu, a drugi gledaju u nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA