≫ 

Crno-belo iznenađenje u Jutarnjem programu: Saničanin poklonio dres voditeljki, ona ga odmah obukla

Marijana Tabaković je drugi put za kratko vreme dobila poklon od igrača Partizana

  • 17
Marijana Tabaković, dres Partizana Foto: TV Prva / Printscreen

Fudbaleri Partizana sutra uveče igraju revanš meč kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv ruskog Sočija na stadionu u Humskoj ulici. Posle nerešenog ishoda na gostovanju, crno-belima je dovoljna bilo kakva pobeda za prolazak dalje.

To je bio povod za gostovanje u Jutarnjem programu na televiziji "Prva", gde su se voditeljki Marijani Tabaković priključili prvotimci Siniša Saničanin i Marko Milovanović, koji su razgovarali o tome šta očekuju od sutrašnjeg meča. Defanzivni fudbaler morao je da se dotakne i detalja iz prve utakmice kada je protiv crno-belih dosuđen diskutabilan penal.

Posle razgovora koji je potrajao oko 15 minuta, usledilo je i jedno malo iznenađenje fudbalera Partizana za voditeljku programa. Taman kada se spremila da odjavi ovaj deo emisije, Siniša Saničanin je rešio da je prekine i da joj da crno-beli dres.

- Sada će ljudi pomisliti da vas isključivo zovem, zato što dobijam poklone u okviru Jutarnjeg programa. Pa, vidite vi ovo - dres Partizana. Ja bih sada ovako da završimo - rekla je Marijana Tabaković, a onda je obukla dres na oduševljenje dvojice fudbalera.

Ovo nije prvi put da fudbaleri Partizana "usrećuju" ovu voditeljku, pošto su u jednom od gostovanja Saša Zdjelar i Bibars Natho odlučili da joj pokloni duksericu sa motivima crno-belog kluba. Ni tada Marijana nije mogla da skine osmeh sa lica.

Video: Zvezda žestoko oštećena: Šerif poveo iz ofsajda, na snimku se sve jasno videlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    11. avgust 2021 | 19:49

    Poklonili joj dres sto je lepo... Zena izgleda navija za Partizan sto je njeno pravo i glupo je da neko je osuđuje... Da navija za Zvezdu takođe njeno pravo... Samo glupi napadaju ljude zbog ovoga

  • Sale

    11. avgust 2021 | 20:39

    Bravo dobar izbor još si lepša

  • Grobari

    11. avgust 2021 | 20:27

    MARIJANA, PRELEPO TI STOJI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA