Vest Hem odustao od Milenkovića, sad bi ga Totenhem: Srbinu se smeši još bolja transfer prilika

Jedno je sigurno, srpski fudbaler će ovog leta promeniti sredinu

  • 5
nikola milenković Foto: MN Press

Ko o čemu - italijanski mediji o srpskim fudbalerima Dušanu Vlahoviću i Nikoli Milenković .

Obojica su ovog leta tražena "roba" na evropskom tržištu, Vlahović naročito, a ne manjka interesovanja ni za našeg štopera koji je do juče bio "viđen" u Vest Hemu, međutim situacija se sad menja, pa "Čekićari" nisu više "u igri", što želi da iskoristi drugi londonski klub - Totenhem.

Vest Hem nije mogao da isprati obeštećenje za Milenkovića kome narednog leta ističe ugovor sa Fiorentinom, dakle prodaja je jedina opcija za obe strane, ali usled krize teško je pogoditi posao, osim ako nije u pitanju top klub.

Italijanski novinar, dobro obavešteni Alfredo Pedula kaže da je Totenhem "zagrizao" za Srbina čija je vrednost 18 miliona evra.

"Pregovori napreduju dobro i Milenkoviću se dopada ideja da postane deo jednog takvog kluba", pišu italijanski mediji o kontaktu koji je ostvaren na relaciji Firenca-London, za našeg fudbalera.

Milenković bi, ako stvari budu išle svojim tokom i dođe do transfera, u dogledno vreme mogao da bude jak Totenhemov adut u odbrani uz još jednog novajliju u redovima "Pevaca" Kristijana Romera, koji je debitovao protiv Sitija.

Pred Milenkvoićem su dani odluke, deluje da odbrojava poslednje dane u Fiorentinu za koju je za četiri sezone odigrao 121 utakmicu i postigao 11 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    16. avgust 2021 | 09:16

    West Ham je itekako mogao da plati obeštećenje i dogovorio sve sa Fiorentinom. Problem je nastao kad je Ramadani tražio dodatnih 5 miliona evra provizije za sebe koje West Ham nije htio da mu plati.

  • Cile

    16. avgust 2021 | 07:48

    To je ta Partizanova škola¬akademija!

  • panic

    16. avgust 2021 | 08:02

    nece ga niko a smesi mu se bolja prilika najbolje mu je da ode u albaniju tamo ce biti zvezda prelaznog roka nesto slicno kao Mesi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA