≫ 

Maramica kojom je Mesi brisao suze na oproštaju od Barse na aukciji, početna cena milion dolara!

Bezvredan komad papira postao je basnoslovno skup otkad ga je Argentinac upotrebio

  • 9
Lionel Mesi

Foto: Tanjug/AP

Papirna maramica ima neobičnu važnost u karijeri Lionela Mesija. Svima je dobro poznata čuvena priča o tome kako je kao 13-godišnjak potpisao svoj prvi ugovor sa Kataloncima na ovom parčetu papira koji se i danas čuva kao možda i najznačajnija memorabilija na "Nou Kamp" stadionu.

Još jedna maramica koja je neraskidivo vezana za Mesija je ovih dana u žiži javnosti, ona koju mu je supruga Antonela dodala na oproštajnoj konferenciji u Barseloni, da obriše suze kojima je zalio svoj odlazak iz voljenog kluba.

Baš ta maramica nedavno se pojavila na jednom aukcijskom sajtu i verovali ili ne početna cena joj je milion dolara!

Pretpostavlja se da je vlasnik maramice bio prisutan na Mesijevoj konferenciji, iskoristio je momenat kad niko nije i dokopao se zgužvane, vlažne i moguće slinave maramice, koja i takva sada ima određenu vrednost samo zbog činjenice da je oči i nos njome obrisala fudbalska legenda.

Videćemo narednih dana da li će biti dovoljno ludih fanatika "dubokog džepa" koji su spremni da za najobičniju maramicu ponude tolike pare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA