≫ 

Viola "tvrdi pazar" oko Vlahovića, Atletiku gori pod nogama: Nova meta napadač iz Bundeslige

Veliki evropski klubovi nemaju vremena za čekanje...

  • 1
Mateus Kunja Foto: Tanjug/AP

Čelnici madridskog Atletika počeli su da "opipavaju" puls Herte oko potencijalnog transfera brazilskog napadača, Mateusa Kunje, u glavni grad Španije, pošto Fiorentina predugo "tvrdi pazar" oko prodaje svog centarfora i reprezentativca Srbije, Dušana Vlahovića, navodi španski AS.

Atletiku je preko potreban napadač koji bi mogao da nadomesti odlazak Dijega Košte, te da bude podrška Luisu Suarezu u njihovom napadu.

Prvi pik Madriđana je bio fudbaler Fiorentine, Dušan Vlahović, poslali su ponudu od 50 miliona evra, koju su ljudi iz Firence glatko odbili. Naredna ponuda je povećana za 10 miliona i dodat je jedan igrač u razmenu, ali Fiorentina ponovo "tvrdi pazar" i još nije poslala nikakav odgovor Atletiku.

Sve to je bilo dovoljno ljudima iz Madrida, koji su odlučili da nastave svoju potragu, s obzirom na to da do kraja prelaznog roka ima još 15 dana.

Sledeći igrač koji se našao "na tapetu" Atletika je napdač Herte iz Berlinga, osvajačn zlatne medalje na nedavno završenim Olimpijskim igrama sa Brazilom, Mateus Kunja.

Kunja je prethodne sezone odigrao 27 utakmica za Hertu u Bundesligi, postigao je sedam golova i dodao je šest asistencija.

Prema prestižnom nemačkom sajtu "Transfermarkt", vrednost Mateusa Kunje je procenjena na 30 miliona evra.

Nije mnogo vremena ostalo, a pitanje je, ko će iduće sezone nositi dres "Jorgandžija" i biti saigrač Luisu Suarezu u špicu napada.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    16. avgust 2021 | 17:51

    Vi stvarno mislite da je on imao ponudu iz Atletika?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA