Mozzart daje najveće kvote na svetu: Crvena zvezda 1,85, Monako 1,80, Fulam 2,30!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Milan Rodić, Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Nastavljaju se uzbuđenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, jedinice na Crvenu zvezdu i Monako, odnosno dvojku na Fulam u okviru Čempionšipa, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

CRVENA ZVEZDA - KLUŽ (UTORAK, 21.00), KEC 1,85

Crvena zvezda će se takmičiti sa Klužom za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Oba tima su započela aktuelnu sezonu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su tamo pala u trećem kolu. Izabranici Dejana Stankovića eliminisani su od strane moldavskog Šerifa, a sedmostruki šampion Rumunije posrnuo je protiv Jang Bojsa. Jasno je da su u početku oba kluba računala na Ligu šampiona, ali će morati da se zadovolje slabijim društvom, da li Ligom Evrope ili Ligom Konferencije, ostaje da se vidi. U četiri kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je prvo remizirala, a zatim dobila tri meča zaredom. Sa druge strane, Kluž je lider prvenstva Rumunije sa svih pet pobeda do sada.

MONAKO - ŠAHTJOR (UTORAK, 21.00), KEC 1,80

Strahinja Pavlović, FK Monako Foto: Ion Alcoba Beitia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sastav Nika Kovača nije dobro započeo novu sezonu francuske Lige 1 jer posle dva kola ima tek jedan bod, ali je zato odličan bio u prošloj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Savladao je prašku Spartu sa ukupnih 5:1. Večeras u Monte Karlu mu na noge stiže Šahtjor iz Donjecka, u sklopu prvog susreta plej-ofa za mesto u grupnoj fazu evropske elite. Ukrajinski tim ima pet pobeda zaredom, a u nijednoj od tih utakmica nije postigao manje od dva gola. Do susreta s Monakom došao je posle dvostrukog slavlja protiv belgijskog Genta. U oba meča ga je pobedio s 2:1.

MILVOL - FULAM (UTORAK, 20.45), DVOJKA 2,30

FK Fulam, Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Londonski derbi u sklopu 3. kola Čempionšipa igraju večeras Milvol i Fulam. Domaći se nadaju da mogu do plej-ofa za promociju, ali Lavovi imaju vrlo skromna finansijska sredstva u odnosu na ostale konkurente. Ipak, pod palicom trenera Gerija Roueta Milvol je postao veoma kompetitivan i dve godine zaredom se nalazi nedaleko od najboljih šest. U novoj kampanji, Lavovi su dva puta remizirali. Fulam je zadržao gro ekipe posle ispadanja iz Premijer lige i očekuje da će se brzopotezno vratiti u elitu engleskog fudbala. U uvodna dva kola osvojio je četiri boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA