≫ 

Srpski trener dobio otkaz nakon samo 19 dana, Banjalučanima "gori" pod nogama

Zoran Milinković ponovo nije imao sreće u pronalaženju novog posla...

  • 1
Zoran Milinković Foto: MN Press

Poznati srpski trener Zoran Milinković i ekipa Borca iz Banjaluke, šampiona Bosne i Hercegovine, sporazumno su prekinuli saradnju posle samo 19 dana i dve utakmice u kojima je klub doživeo dva poraza uz samo jedan dat i čak šest primljenih golova.

Popularni "Kiza" je klupu Borca nasledio od Marka Maksimovića, koji je napustio klub posle debakla u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde ih je eliminisao Linfild, pošto su prethodno nesrećeno ispali od Kluža u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kiza je uspeo da ostane na mestu šefa struke u Borcu tek 19 dana, a tokom tog perioda, odigrao je dve utakmice i doživeo je dva poraza. Posušje je savladalo Borac sa 1:0, ali drugi, bolniji poraz je bio onaj od Zrinjskog (5:1).

Upravo taj poraz je i presudio srpskom stručnjaku, te će Banjalučani morati da potraže novog trenera, ali i da poprave moral i raspoloženje u ekipi, pošto se trenutno nalaze na poslednjem mestu u ligi sa dva boda iz četiri kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Borjan sprečio da Kanga napravi novu glupost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    18. avgust 2021 | 17:11

    Kompleksi su cudo jedno sta mogu da ucine od coveka!☝️☝️☝️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA