≫ 

Vest Hem ponizio Lester, sjajni Antonio izbrisao Paola Di Kanija iz istorije "Čekićara"

Ubedljiva igra i trijumf ekipe Dejvida Mojesa

  • 0

Fudbaleri Vest Hema pobedili su ubedljivo Lester u Londonu sa 4:1 i posle dva kola u velikom stilu zauzeli lidersku poziciju u Premijer ligi.

"Čekićari" su odigrali još jedan odličan meč i drugom vezanom pobedom se pridružili Čelsiju, Liverpulu, Brajtonu i Totenhemu koji imaju maksimalan učinak na startu sezone.

Blistao je dvostruki strelac Majkl Antonio, koji je stigao do brojke od 49 golova u dresu Vest Hema u Premijer ligi i tako na večnoj listi prestigao čuvenog Italijana Paola Di Kanija (47).

Treba istaći i sjajnu partiju Saida Benrame koji je asistencijom u 26. minutu za Fornalsa i golom u 56. na pas Antonija doneo lepu prednost Vest Hemu.

Gosti su upali u problem u finišu prvog poluvremena kada je Ajoze Perez dobio direktan crveni karton zbog prekršaja na Deklanu Rajsu.

Pogodak Jurija Tilemansa kojim je desetkovani Lester smanjio na 2:1 u 70. minutu kao da je ražestio Antonija da sa dva pogotka u 80. i 84. minutu dotuče nemoćne Lisice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA