≫ 

Kristijano Ronaldo se oprostio od saigrača i poručio Alegriju da želi odmah da ode iz Juventusa

Sat otkucava, a pitanje ostaje PSŽ ili Mančester siti?

  • 2
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo će definitivno narednu sezonu započeti u novom klubu, samo je pitanje - u kom? Poslednji trening "Stare dame" fudbaler je napustio nakon samo 40 minuta, gde je došao kako bi se pozdravio sa saigračima i poručio im da ide iz kluba.

Nadali su se u Juventusu da će Ronaldo ostati, želeli su da ga zadrže, ali nisu uspeli. Nešto je prelomilo kod Portugalca i kad je sve ukazivalo na to da će igrati u Italiji i naredne godine, odlučio je da zatraži tranfser.

Nema mnogo klubova koji mogu da priušte ovog fudbalera, tek nekoliko, gde se na vrhu liste izdvajaju Mančester siti i PSŽ, s tim što su Parižani izdali nekoliko saopštenja u kojim navode da nisu zainteresovani za ovog fudbalera.

Jedina realna opcija je Mančester siti, ali tu se stvaraju problemi oko potencijalnog obeštećenja.

Sve u svemu, jasna je samo činjenica da će Ronaldo iduće godine imati novi klub, pošto ne želi više da igra u Juventusu. Kako je do kraja prelaznog roka ostalo još pet dana, očekujemo svi da situacija što pre dobije završni čin.

Video: Igrači slavili s navijačima, Suma napravio šou pa dobio ovacije i skandiranje sa Zapada

Inter je bio ubedljiv u prvom kolu protiv Đenove (4:0), Verona je kod kuće izgubila od Sasuola, pa ne čudi kvota 1,68 na dvojku. Uostalom, Verona ne zna za pobedu nad Interom već više od 25 godina. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Verona – Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA