≫ 

Piksijev zemljak dao lep gol, ali je Inter "okrenuo" Veronu u 2. poluvremenu uz dva gola debitanta

Ivan Ilić strelac u porazu Verone kod kuće - 1:3 (1:0)

  • 1

Nastavio je Ivan Ilić da oduševljava partijama u Seriji A, ali nije mogao da "povuče" Veronu do pobede nad Interom. Šampion je deomonstrirao klasu u "gradu ljubavi" i slavio posle velikog preokreta u drugom poluvremenu - 1:3 (1:0).

Mladi Nišlija koji je svojevremeno iz Crvene zvezde prešao u Mančester Siti, ovog leta je kompletirao transfer u redove Verone i ove večeri na velikoj sceni pokazao da izrasta u top fudbalera.

Ilić, koji se nalazi i na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće utakmice, postigao je vodeći gol za svoj tim protiv šampiona Italije Intera. Igrao se 14. minut, Ilić lukavo pratio šta rade Handanovič i Borozović, prikrao se Hrvatu iza leđa, "opljačkao" ga i potom rutinski matirao golmana gostiju, kao da ima 30, a ne 20 godina.

Taj gol dao je snagu domaćinima da izdrže, ali samo do poluvremena. Iskusni trener Intera Simone Inzagi je naučio sa Lacijom kako se dobijaju ovakve utakmice, a samo što je krenulo drugo poluvreme gosti su izjednačili preko Lautara Martineza.

Mnogo je bolji bio Inter u nastavku, a do pobede je stigao u finišu i to zahvaljujući novajliji iz Lacija Hoakinu Koreji koji je pogodio mrežu Verone u 83. i 94. minutu.

Argentinac je ušao u igru u 74, a nepunih desetak minuta od debija upisao se u strelce. Sa dva pogotka na startu nagovestio je da bi mogao da zameni Lukakua, mada treba biti realan i sačekati nekog jačeg rivala.

Inter je ovom pobedom zadržao stoprocentni učinak posle dva kola dok je Verona zabeležila i drugi poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Hladan kao špricer: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića na Zvezdin žreb za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kanga

    27. avgust 2021 | 22:55

    Mi smo ovog decka prodali sa sve bratom za 5 miliona. Vredece 20 lagano!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA