≫ 

Sjajan uspeh naših biciklista u Mađarskoj: Bogdanović prvi, Veličić drugi na Balatonu

Reprezentaciju Srbije koja ovde vozi u sastavu Nikola Bogdanović Boško Veličić, Dario Cigić Parčetić i Bogdan Angelovsk

  • 3
Biciklizam Foto: BSS

Srpski biciklisti nastavljaju sa sjajnim rezultatima. Posle  pobede juniora Mihajla Stolića na trci za Svetski kup u Češkoj danas su zablistali i seniori na mešunarodnoj trci Adria Balaton u Mađarskoj.

U prvoj etapi, kriterijumu, dužine 15,6 kilometara (24 kruga po 650 metara, svaki treći sprint) u veoma jakoj konkurenciji, pobedio je naš reprezentativac Nikola Bogdanović ispred još jedne naše uzdanice Boška Veličića,Sjajan je bio i Bogdan Angelovski koji je osvojio četvrto mesto.

- Na polovini trke Bogdanović se odvojio, vozio je sjajno i na kraju je solo prošao ciljem U sprintu ostatka karavana Veličić je bio najbolji i osvojio je drugo mestu. Dario Cigić je pao u prvom krugu, ali je ustao, nastavio trku i završio je – kaše trener naše selekcije Stefan Stefanović.

Reprezentaciju Srbije koja ovde vozi u sastavu Nikola Bogdanović Boško Veličić, Dario Cigić Parčetić i Bogdan Angelovski sutra očekuje trka na hronometar u dužini od 18,8 kilometara.

Video: Lazetić: Izgubili smo utakmicu koja se u normalnim uslovima ne gubi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA