≫ 

Oleov "vunderkind" i De Hea spasili Junajted novog remija, Vukovi treći put izgubili rezultatom 0:1

Baš nemaju sreće Vukovi ove sezone

  • 1
Mejson Grinvud Foto: Tanjug / AP

Mančester junajted nije odigrao utakmicu "lepu za oko", ali je na kraju upisao pobedu koja bi kada se podvuče neka poslednja crta na proleće mogla da im znači zaista mnogo. Crveni Đavoli mučili su se protiv Vulverhemptona, nije delovalo da su blizu pobede, ali su na kraju do nje ipak došli pogotkom "vunderkinda", Mejsona Grinuvda - 0:1 (0:0).

Može se slobodno reći da je Vulverhempton imao zrelije šanse kroz najveći deo utakmice. Ređali su se tu uradi Trinkaa, Raula Himeneza, Romana Saisa... Ali je na kraju presudan bio onaj koji je uputio fudbaler Mančester junajteda.

Doduše, biće navijači Vulverhemptona više nego gnevni na fudbalere Mančestera posle ove utakmice, zato što se prilikom akcije iz 81. minuta tokom koje je postignut gol povredio MorganGibs-Vajt koji je tražio pomoć na zemlji, a gosti su ignorisali sve molbe Vukova da lopta bude izbačena napolje. Majk Din je čak morao da konsultuje VAR kako bi utvrdio da li je slučajno napravljen prekršaj koji bi poništio pogodak, ali od toga nije bilo ništa. Zbog protesta je karton zaradio Ruben Neveš.

Tako je Vulverhemtpon treći put u ova tri kola poražen minimalnim rezultatom (0:1) i ostao samo jedan od tri tima uz Norič i Arsenal koji pre prve reprezentativne pauze nije sakupio niti jedan poen. Da li je odlazak Nuna Espirita Santa imao nekakav uticaj na Volvse, videćemo tek posle reprezentativne pauze.

Ovako, Junajted je preživeo još jedno "strašno" gostovanje, posle onog u Sauthemptonu gde je morao da se zadovolji bodom. Izvesno je očekivati da će se na narednom meču u dresu Đavola naći i najveća zvezda prelaznog roka - Kristijano Ronaldo, sa kojim će Ole Gunar-Solskjer imati šta da kaže.

Video: Srpski šampion dolazi u dobrom raspoloženju nakon potvrde da će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA