≫ 

Stari majstor opet zablistao: Mirićev savršen volej za egal na "Karađorđu"

Iskusni ofanzivac na efektan način sprečio poraz svog tima u Novom Sadu

  • 0
marko mirić

Foto: Arenasport

Novosadski Proleter i kragujevački Radnički odigrali su na "Karađorđu" bez pobednika, duel je završen rezultatom 1:1, u okviru 7. kola Superlige.

Bila je ovo pretposlednja utakmica ove runde, još jedna koja je mogla da dobije prelaznu ocenu za sadržaj koji su prikazali akteri na obe strane.

Ekipa Proletera, koja je do ove runde upisala tek jednu pobedu, ostaće na tom bilansu uspeha do daljeg uprkos činjenici da je imala vođstvo preko Jokovića u prvom poluvremenu.

Strelac gola za domaći sastav je u toj situaciji demonstrirao sjajne skakačke sposobnosti, nadvisio svoje čuvare u "buketu" posle kornera, i poslao loptu, od stative, u mrežu gola Kragujevčana.

Proleter je uspeo da održi vođstvo sve do momenta kada je na scenu stupio stari majstor Marko Mirić. Da mu je potrebno tek parče prostora da bi postigao gol, pokazao je i u 68. minutu, kada je savršenim refleskom, još boljim odmerenim udarcem pogodio gol rivala.

Mirić je imao sreće da mu se lopta odbije pravo na nogu u gužvi, imao je tek toliko vremena da se namesti i uputi udarac, a to je uradio majstorski. Golman gostiju nije imao šanse da dođe do lopte, nije čak ni pokušao da je dohvati pošto očito nije očekivao toliko precizan šut.

Uostalom, u nastavku pogledajte kako je Mirić vrhunski pročitao situaciju i pogodio za egal i bod Kragujevčana.

dodajmo i to da je ovo iskusnom ofanzivcu bio četvrti gol ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA