≫ 

Real kupio igrača iz Francuske, a nije Embape: Tinejdžer stiže u Madrid za 30 miliona!

Dan pred istek transfer roka Madriđani završili transfer Kamavinge

  • 1
eduardo kamavinga Foto: youtube/LUTYHD

Dok se čeka rasplet sage oko Kilijana Empapea, a sva je prilika da se ovaj mega transfer neće rešiti ovog leta, Real Madrid je uspeo da napravi posao u Francuskoj - dokopao se visoko cenjenog fudbalera Rena, Eduarda Kamavinge (18).

Francuski mediji prenose, za njima i španski, da su Madriđani dgovorili sa francuskim klubom transfer talentovanog fudbalera u tabor "Kraljevskog kluba".

Cena, prava "sitnica" - 30 miliona evra na ime obeštećenja za momka rođenog pre 18 godina u Angoli.

Tinejdžer, koji igra na poziciji u veznom redu, isplivao je poslednje dve-tri godine kao jedan od najperspektivnijih nadolazećih zvezda svetskog fudbala. Za njega su se interesovali mnogi veliki klubovi, Mančester junajted pored ostalih, ali je Real, kako stoje stvari, pre svih stigao do Kamavinge.

Ovaj momak, kojo je čitavu karijeru proveo u Renu, stigao je već i da debituje za reprezentaciju Francuske, i to prethodne godine, a dao je i gol u meču sa Ukrajinom.

Njemu ugovor sa Renom ističe narednog leta, tada bi kao slobodan igrač mogao da sebi obezbedi lakši odlazak, međutim odužiće se Renu unosnim poslom sa Realom, tako da će u čitavoj priči profitirati i fudbaler i klub koji ga je afirmisao.

Zvanična objava transfera se očekuje u toku poslednjeg dana prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA