Filipa Kostića očekuje drastična novčana kazna od Frankfurta zbog štrajka, propušta i jedan meč

Srpski fudbaler u nezavidnoj situaciji

  • 4
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Srpski fudbaler, Filip Kostić napravio je pravu zbrku u završnici prelaznog roka u Ajntrahtu iz Frankfurta. Bojkotovao je treninge, isključio je telefon i nije želeo da se čuje ni sa kim iz kluba dok mu ne obezbede transfer u neki drugi tim, konkretno se govorilo o Laciju. Do toga na kraju nije došlo, Nemci su se donekle "napravili" ludi i nema sumnje da će naš igrač sada morati da snosi određene posledice.

Kako javljaju nemački mediji, Srbin će biti sankcionisan sa najmanje 100.000 evra, a ujedno će da propusti meč protiv Štutgarta. Za ovakvo ponašanje postoji detalj u ugovoru Kostića i Ajntrahta potpisan 2018. godine.

- Moramo da porazgovaramo o kazni. Igrač je definitivno pogrešio - rekao je sportski direktor, Markus Kroše.

Kostić je prethodnog petka stupio u bojkot kako bi izdejstvovao transfer u Lacio. Klubovi su dugo pregovarali, Rimljani su nudili čak 15.000.000 evra i još 3.000.000 evra kroz razne bonuse, ali su u Frankfurtu bili jako škrti i nisu prihvatili ponudu.

Neki su mislili da će Nemci uspeti da se "smiluju" i da će oprostiti Kostiću nedolično ponašanje, ali su ipak odlučili da ga kazne.

Video: Kostić: Kod kuće je zakon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    1. septembar 2021 | 22:53

    Plati kaznu dolazi na treninge al otaljava posao, na utakmicama bez zelje i zara i cao zdravo pa vi ucenjuj te!!!

  • Srbijanka

    2. septembar 2021 | 08:47

    Da je zlatan pa ne vredi toliko. Fudbalska mafija pere lovu a on se primio. Na kraju svi završe kao soc.slučajevi. piju i provode se pa kad više ne igraju žicaju po ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA