≫ 

Novi peh za Van Dajka, Haland mu tokom duela slomio prst

Njih dvojica su u sredu veče vodili bespoštednu borbu

  • 0
Erling Haland, Virdžil Van Dajk Foto: AP/Tanjug

Celu prethodnu sezonu Virdžil Van Dajk je propustio zbog teške povrede koju je zadobio na onom meču sa Evertonom, a loša sreća kada je u pitanju zdravlje prati ga i na početku ove!

Naime, Van Dajku je tokom utakmice između Norveške i Holandije slomljen prst - što je medijima nakon meča priznao Erling Haland kog je pomenuti štoper čuvao.

Dobio je Van Dajk skoro sve duele protiv Norvežanina, ali je ovaj uspeo jednom da pobegne i postigne jedini gol za domaćina u remiju od 1:1.

- Mislim da sam Van Dajku slomio prst. Prišao mi je i rekao: "Je**te, slomio si mi prst." Nemam pojma kako se to dogodilo - rekao je Haland posle utakmice.

Remi Norveške i Holandije je još jednom pokazao da je njihova G grupa možda i najneizvesnija. Turci su prvi sa osam bodova, pomenute dve selekcije, uz Crnu Goru, imaju po sedam, dok je Letonija na četiri.

>>> Španija prva na tabeli, Švedska je prati sa maksimalnim učinkom uz meč manje. Borba za prvo mesto u Grupi B, Španija je favorit s kvotom 1,93 u Mozzart kladionicama, Švedska još nije primila gol, pa je dupla šansa 1X postavljena na 1,88. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Švedska – Španija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA