≫ 

Prošli smo najteže kvalifikacije koje je jedan srpski klub imao: Tri važne poruke Ivice Ilieva!

Prvi čovek sportskog sektora crno-belih imao zanimljivo izlaganje u Humskoj tokom popodneva

  • 94
Ivica Iliev Foto: partizan.rs

Izjave sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva, koji je sa medijima razgovarao tokom predstavljanja Kvinsija Meniga, izazvao je veliku pažnju kod navijača kluba iz Humske!

Imao je Iliev emotivno izlaganje u kom se otvorio možda i više nego inače, a Telegraf vam donosi tri najbitnije poruke sa konferencije.

"Prošli smo najteže moguće kvalifikacije koje je jedan srpski klub imao i opet nešto ne valja"

- Mi imamo obavezu da iz dana u dan Partizan učinimo sve većim, kvalitetnijim i ozbiljnijim. Mislim da to uspešno radimo. Svi smo svesni u kakvim vremenima živimo i radimo. Nažalost, postoji ona mala grupa ljudi koja je najglasnija i kojoj ništa ne valja. Koja stalo traži "dlaku u jajetu". Kada prođemo najteže moguće kvalifikacije koje je jedan srpski klub u istoriji imao, kada počnemo sezonu snova sa šest vezanih pobeda i gol razlikom 22:1 ponovo nešto ne valja.

- Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače u ovom prelaznom roku, a svi su pričali gde su ta obećanja. Šta je sa obećanjima? Evo na kraju ta obećanja. Mi radimo odvažno, hrabro, smireno, staloženo i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan.

"Ne mogu da verujem da ste mislili da nećemo dovesti ekstra pojačanje"

- Miletić je još jedan kamen u našoj već granitnoj odbrani. Doprineće da imamo mir u dugoj sezoni. Na kraju je stigao fudbaler označen prioritetom poslednja dva meseca. Otkako sam ovde, obećavao sam fudbalske bombe. Sve smo ih pogodili. Svima koji nisu verovali da ćemo se pojačati - evo dokaz. Ne mogu da verujem da ste mislili da nećemo dovesti ekstra pojačanje. Ubeđen sam da će nam Kvinsi doneti mnogo radosti.

Kvinsi Menig Foto: Telegraf

"Partizan je favorit za prvo mesto u grupi, sve posle će zavisitiod prelaznog roka"

- Popunili smo igrački kadar do maksimuma. Igla više nema gde da padne. Imamo ekstremno kvalitetne igrače koji prave razliku na domaćoj i evropskoj sceni. Borićemo se za prvu poziciju u grupi, a verujem da to neće biti problem sa ovim kadrom.

- Sve posle će zavisiti od prelaznog roka, ali sa trenerom koji od svakog igrača izvlači maksimum i ovakvim igračkim kadrom, Partizan može da ispiše istoriju, uz pomoć navijača.

Video: Novo pojačanje Partizana dovelo na promociju zgodnu devojku: Lepotica ukrala slavu Kvinsiju Menigu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA