Zvezda ponovo plaća ceh svojih navijača: Zbog baklji i pirotehnike, klub "lakši" za 500.000 dinara

Pored Zvezde, kažnjena je i Vojvodina

  • 7
Crvena Zvezda - Vojvodina, Navijači Foto: Nikola Tomić

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na najnovijoj sednici, kaznila Crvenu zvezdu zbog toga što su njeni navijači koristili pirotehnička sredstva na utakmicama Superlige. Klub iz Ljutice Bogdana će morati da uplati 500.000 dinara na račun FSS-a.

Kazna nije usmerena samo na jednu utakmicu, već je materijal "prikupljan" čitave sezone. Naime, Zvezda je u utakmicama protiv Vojvodine, Mladosti i Napretka svaki put imala koreografiju koja je podrazumevala korišćenje baklji.

Zbog toga, klupski novčanik je osiromašen za 500.000 dinara.

Pored Zvezde, kažnjena je i Vojvodina iz istih razloga i ona će morati da plati 300.000 dinara, dok je u isto vreme i pokrenut postupak protiv navijača Partizana, koji su koristili pirotehniku na meču protiv niškog Radničkog.

Video: Mirić iz prve savršeno zahvatio loptu, Radnički izjednačio protiv Proletera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. septembar 2021 | 19:31

    Ситни прекршаји али скупо се наплаћују...али Звезда је велики клуб, може да истрпи то...него, пита ме комшија јел кажњен нешто јсд, због наводног расизма...каже било нешто опасно у оном њиховом смешном такмичењу..

  • tolstoj

    2. septembar 2021 | 19:04

    A zasto ne bez navijaca..kaznu ce platit drzava / narod / tako da ta kazna dodje kao zezanje..kazniti 5 utakmica bez divljaka pa da vidite reda..

  • Sve ludo

    2. septembar 2021 | 19:55

    Razumem kaznu za nerede, bacanje pirotehnike u teren i ometanje utakmice,a kazniti klub zato sto njihovi navijaci prave karnevalsku atmosferu i nikoga ne ugrozavaju to ne razumem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA