≫ 

Težak incident na derbiju Prve lige Srbije: Doktor Javora ošamario kapitena Inđije nasred utakmice

Disciplinci FSS-a najavljuju žestoku kaznu

  • 11
Vladan Milosavljev, FK Inđija Vladan Milosavljev; Foto: MN press

Svega i svačega smo se nagledali u srpskom fudbalu za sve ove godine, ali događaji od proteklih nedelja ne prestaju da iznenađuju i zapanjuju ljubitelje fudbala.

Novi ozbiljan incident zabeležen je na drugoligaškoim terenima, u Prvoj ligi Srbije, gde je doktor jednog tima ošamario kapitena protivničke ekipe?!

Radi se o uitakmici Javor - Inđija od 27. avgusta, koja je rešena u korist gostiju sa 3:1 , a prema informacijama Sport kluba, na njoj je "fizioterapeut Javora Miodrag Kurtić udario šamar kapitenu Inđije i strelcu trećeg gola Vladanu Milosavljevu".

Miodrag Kurtić, FK Javor Miodrag Kurtić, doktor Javora: Foto: Printscreen/You Tube/Info LIGA Ivanjica

Stavili smo pod navodnike ovu tvrdnju jer je na sajtu Javora Miodrag Kurtić predstavljen kao doktor kluba, a ne fizioterapeut, ali ono što su evidentirali i nadležni u Disciplinskim organima FSS-a je da je Kurtić odavno poznat kao problematičan čovek, pa mu svakako sleduje drakonska kazna zbog ovog poteza.

Iz FSS-a podsećaju da je Disciplinska komsija na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem zauzela oštar kurs sa takozvanom „nultom tolerancijom“ prema nasilju na fudbalskim terenima pa Kurtića sigurno očekuje duža suspenzija.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    2. septembar 2021 | 19:38

    Doticni je veliki gispodin😂 barem mu faca tako govori😂😱🤮 … ovakve bitange, koje samo uzimaju od sporta i nanose im veliku stetu, a nazalost, ima ih dosta, treba trajno udaljiti iz fudbala🙏

  • Lejla

    2. septembar 2021 | 19:57

    Ovo je uzasno zaista! Nema medju africkim plemenima, ali ima medju talibanima! Samar avganistanskom komicaru Nazaru Mohamadu pred kamerama postideo je ceo svet, a njegovo pogubljenje, kako nije bilo javno, ostalo je nekako u senci! Medjutim, nesto drugo jeste veoma alarmantno i ima u Boru! Mi vec zaboravili! To je tretiranje nasih gradjana kao - roblje. Verovatno bi da su nasi refleksi normalni, a da smo mi "slobodoljubivi ponosni narod" kako volimo da mislimo, sutiranje u d..e naseg domaceg inzenjera od strane kineskog direktora izazvalo ono cuveno, ali veoma burno - ENOUGH IS ENOUGH!

  • Vinvin

    2. septembar 2021 | 19:33

    Sredio je stanje u fudbalu. Zato se ovo i desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA