Otkrivena poruka koju je Ronaldo preko Bruna poslao novim saigračima u Junajtedu

Portugalac cilja titulu u PL već u prvoj povratničkoj sezoni

  • 1
Fudbal Srbija - Portugal Foto: Nikola Tomić

Onog trenutka kada je zvanično postao fudbaler Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo je svima jasno stavio do znanja da se na Old Traford vratio kako bi osvajao trofeje!

A onaj najvažniji koji je pikirao jeste Premijer liga koju Crveni đavoli nisu uzeli još od 2013. godine, te ne čudi što se poruka koju je poslao novim saigračima tiče upravo PL.

Naime, britanski mediji su otkrili šta je Ronaldo tražio od saigrača u svlačionici, odnosno poruku koju im je poslao preko Bruna Fernandeša s kojim je razgovarao u kampu nacionalnog tima Portugalije.

- Ronaldo je rekao Fernandešu da i on saigračima prenese šta Kristijano od njih i sebe očekuje ove sezone. Ronaldo smatra da svi u ekipi moraju strašno puno da rade kako bi osvojili titulu. U svlačionici Junajteda se priča samo o njemu. Igrači su oduševljeni što je došao i jedva čekaju da počnu da treniraju sa njima. Svi u klubu veruju da sad imaju najbolju ekipu u ligi - prenosi "San" reči svog izvora iz kluba.

Ronaldo bi za Junajted trebalo da debituje u subotu 11. septembra, kada na Old Traford stiže Njukasl. Karata više nema, a Englezi javljaju da cena na crnom tržištu iznosi i do 800 funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA