≫ 

Nova bizarna situacija u Africi: Hteli ste da gledate utakmicu? Teško pored glave ovog gospodina

Neverovatna situacija na utakmici između Ugande i Malija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

  • 1
Afrika, Uganda - Mali Foto: Sport Klub / Printscreen

Svakakve smo stvari viđali sa terena u Africi - od ludih proslava, preko zanimljivo odevenih navijača, pa do tuča i oružanih napada na samim stadionima, koji su prerastali u prave skandale. Pa tako i situacija koja se dogodila na meču između Ugande i Malija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo može da upadne u kategoriju - bizarno.

Tako je jedan gospodin u potpunosti poremetio televizijski prenos utakmice sa stadiona "Sent Meris" iz Entebea u Ugandi, tako što je stao bukvalno ispred centralne kamere, koja prati igrače preko celog terena.

Afrika, Uganda - Mali Foto: Sport Klub / Printscreen

Iako mu se još u prvom minutu, najverovatnije delegat ove utakmice obratio da se odatle pomeri i nađe neko drugo mesto, ovaj gospodin je ostao uporan, pa su gledaoci širom planete dobili zanimljiv "pogled" na stadion u Ugandi. Ili bolje reći, jedva da su šta videli osim njegovog - potiljka.

Nakon višeminutnog ubeđivanja, čovek se na kraju ipak sklonio, a reditelj prenosa se do tada dovijao kako da preko kamera koje su postavljene sa strane gledaocima podari ugođaj kao da gledaju jednu normalnu fudbalsku utakmicu.

Prema nekim prvim, nezvaničnim informacijama koje su stigle iz Ugande, prisutna TV ekipa nije imala prava da snima utakmicu, pa je gospodin koji je jedan od čelnika Fudbalskog saveza našao domišljat način da ih poremeti. Donekle je u tome i uspeo, ali njegova reakcija je obišla čitavu planetu.

Video: Grupa navijača s južne tribine povela dozivanje na Marakani: Odjekivalo Kosovo - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA