≫ 

Barselona letos slala ponudu za Nejmara, iz PSŽ se nasmejali

Prvi čovek Katalonaca otkrio da je letos pokušao da dovede Brazilca

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Predsednik Barcelone Žoan Laporta otkrio je za španske medije da je početkom leta planirao da na Kamp Nou vrati Nejmara.

Bilo je to na početku leta, kad nitko nije mogao ni naslutiti da će Lionel Mesi da napusti Barsu i da će otići baš u Pariz. Laporta je želeo da  stvori novu moćnu Barsu i da upari ponovo Mesija i Nejmara.

Katalonski Sport piše kako se Laporta odmah po ustoličenju na čelo kluba čuo s Nejmarom i navodno je Brazilac rekao kako bi se rado vratio.

Ali, na ponudu koja je stigla u Pariz čelni ljudi PSG-a samo su se nasmejali. Laporta je poslao 80 miliona eura ponudu, a kada znamo da je PSŽ pre četiri godine iz Barselone doveo Brazilca za rekordna 222 miliona, onda reakcija Parižana ne čudi.

Tokom ovog prelaznog roka PSŽ je napravio najbolji posao. Doveo je pravi Dream Team, a uspeo je zadržati i Embapea. S druge strane, Barselona je u financijskom kolapsu i morala je rasprodavati ekipu.

Video: Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA