≫ 

Ovo mnogi nisu videli u TV prenosu: Tedić otima loptu bivšem igraču Partizana i maši penal za Srbiju

Napadač glavni krivac što Orlići nisu slavili protiv Severne Makedonije

  • 13
Slobodan Tedić Printskrin: Youtube/Balkan sport

Iako su pre tri dana bili bolji rival tokom većeg dela meča, mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da pobedi Severnu Makedoniju u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo - 0:0!

Nema sumnje da je tragičar te utakmice bio Slobodan Tedić, fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Cvoleu, koji je u 36. minutu promašio penal. Tačnije, šutirao je očajno i dozvolio Denkovskom da izraste u junaka.

Ono što možda i najviše boli jeste Tedićev odnos prema nacionalnom dresu u ovom slučaju, odnosno momenat koji je mnogima promakao tokom TV prenosa. Naime, bivši fudbaler Čukaričkog je praktično oteo loptu Filipu Stevanoviću tražeći da baš on šutira.

Stevanović, koji je ovog leta takođe zvanično prešao u Mančester Siti, nije dao Tediću loptu u ruke, već je istu bacio Željku Gavriću, ali je Tedić potom i od njega tražio da baš on šutira.

Prepotentno od igrača koji je za godinu dana postigao samo dva gola u dresu Cvolea. Jeste da je tokom prvog dela sezone imao problema sa povredom, odnosno sa posledicama korona virusa, ali su ta dva pogotka protiv Venloa i Sparte iz Roterdama malo za 15 mečeva u Erediviziji. Barem za igrača kog su svi dizali u nebesa i kovali u zvezdu.

Tedić je i novu sezonu loše počeo, igrao je svih 90 minuta protiv Vitesea, NEK-a i Viljema II, ali se nije upisao u listu strelaca. Štaviše, Cvole nije dao gol na ta tri meča i jedini su tim bez bodova u ligi.

Orlićima predstoji žestoka borba za plasman na EP, u oktobru igraju protiv Jermenije i Francuske, a selektor Zvonko Živković bi trebalo da razmisli oko izbora startne "devetke" za te mečeve ukoliko se Tedićeve "tanke" partije po odlasku u inostranstvo nastave.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    10. septembar 2021 | 12:52

    Zbog ovog slučaja treba smeniti trenera jer nema autoritet i nijen pre utakmice odredio izvodjača!

  • Sone

    10. septembar 2021 | 12:50

    Malog nabedjenog napolje za sva vremena

  • Putin R.S

    10. septembar 2021 | 12:47

    Nemojte ga vise zvati. Ovakvi kao on upropaste odnos igraca u reprezentaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA