≫ 

Trener Partizana ogorčen ponašanjem Sume: "On ne poštuje svoj klub iako smo sve uradili za njega"

Gvinejac će pretrpeti ogromne posledice zbog svog ponašanja

  • 52
Sejduba Suma Foto: Arenasport/Printscreen

Partizan će u prvoj utakmici posle reprezentativne pauze igrati protiv kragujevačkog Radničkog, dok je veliki upitnik stavljen pored imena Sejdube Sume, koji je na svoju ruku povređen igrao za svoj nacionalni tim.

Trener "crno-belih", Aleksandar Stanojević, posebno je ogročen ponašanjem ovog fudbalera, koji je samoinicijativno odlučio da zanemari lekare i ode da nastupa za svoju selekciju tokom kvalifikacionog ciklusa.

- Ne znam, ova situacija se desila, on se vratio i tek je danas došao na trening, videćemo ga... Ja uvek volim da kažem činjenice, on je doživeo povredu u 20. minutu meča protiv Santa Klare, tražio je  izmenu u 25. minutu. Lekari su konstatovali povredu, nije bio spreman za sledeću utakmicu za svoj klub i lekari su zajedno doneli odluku da ne nastupa za svoj nacionalni tim.

Partizan - Santa Klara Foto: Nikola Tomić

- Poslali su dopis u Gvineju, a uz to su im poslali i svu propratnu dokumentaciju. Rekli su da nije igrao za svoj klub i da ne bi trebalo da igra za Gvineju, ali on to nije ispoštovao, otišao je na svoju ruku i nije ispoštovao klub - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare, a potom je nastavio oštro po Gvinejcu.

- Odigrao je utakmicu i doveo nas je sve u problem, sutradan je odmah Gvinejski savez rekao da se pvoredio na utakmici i sve ono što smo mi poslali, oni su to objavili. Partizan je veliki jedan klub i nijedan pojedinac ne može biti iznad Partizana i mora da se shvati šta znači biti deo kluba, da pratiš sve protokole, da poštuješ klub kao instituciju jer mu je ovaj klub sve dao.

Ostaje nam da vidimo kakve će posledice pretrpeti Sejduba Suma zbog svog neprofesionalnog ponašanja.

Video: Igrači slavili s navijačima, Suma napravio šou pa dobio ovacije i skandiranje sa Zapada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    10. septembar 2021 | 16:16

    Tako je. Kazniti čoveka što igra za grb, za zastavu i čast svoje zemlje čak i povređen. Treba da se ugleda na Jokića.

  • Ja

    10. septembar 2021 | 15:55

    Tako se voli Drzava normalno da u Partizanu to nemogu da shvate

  • Vojislav

    10. septembar 2021 | 16:26

    Gospodo iz Partizana, hajde da obrnemo stvar: srpski fudbaler Pera Peric se povredio i nije igrao za Borusiju ali je ipak odlucio da povredjen igra za Srbiju. Da lu bi ste ga napali i pretili mu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA