≫ 

Kostić "pokazao zube" vlasnicima Ajntrahta: Ušao u drugom poluvremenu i odmah postigao gol!

Tim iz Frankfurta uzeo samo bod protiv Štutgarta

  • 4
Filip Kostić Foto: Screenshot

Hteli su u Ajntrahtu da kazne Filipa Kostića zbog svojevrsnog "štrajka" pred kraj prelaznog roka, kada je srpski fudbaler želeo da ode iz kluba. Dobro je što to nisu učinili. On je prošao samo sa novčanom kaznom od 50.000 evra, a danas je očigledno bio toliko naoštren da pokaže čelnicima i treneru da su se "orešili", tako da je po ulasku sa klupe u drugom poluvremenu zatresao mrežu.

Njegov tim na kraju ipak nije uspeo da uzme sva tri boda protiv Štutgarta, pošto je u 88. minutu Omar Marmuš poravnao na 1:1 i to sa igračem manje, pošto je samo šest minuta kasnije gostujući sastav ostao sa desetoricom po isključenju Valdemara Antona.

Snašao se Filip sjajno po levoj strani terena, uspeo je da primi loptu i spusti je na zemlju, a onda sa oko 17 metara šutira ka golu. Nikoga nije dokačila na putu ka njemu, na kraju je samo okrznula stativu i ušla unutra. Golman je ostao ukopan u mestu i nije mogao bolje da reaguje, pošto je bio markiran.

Tim iz Frankfurta je sa novim bodom tako ostao na 14. mestu bez pobede ove sezone sa samo tri osvojena poena. U nizu su od tri nerešena ishoda, a u sledećem kolu imaju jako teško gostovanje Volfsburgu.

Video: Zvezda vodi Proletera, Sanogo zaključio mat u tri poteza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olinjala se raspada

    12. septembar 2021 | 18:54

    nesto neam ne pisete kako nijemci samaraju fmp nekadasnju zvezdu,,glkedam i ne vjerujem.,..rugaju se i spedaju sa laznim prvakom...tako i treba da se zna ko je sramota srbije a ko pomos naroda,,idemo trinki gazi mutanta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA