≫ 

Predsednik Fjorentine otkrio sramotu u Atalanti: Navijači na rasnoj osnovi vređali Dušana Vlahovića

Roko Komiso traži reakciju vlasnika domaćeg tima

  • 7
Dušan Vlahović, FK Fiorentina Foto: Profimedia/Sipa USA

Jedan od najboljih srpskih napadača, Dušan Vlahović doneo je pobedu svom timu na gostovanju Atalanti i potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi. Dao je dva gola iz penala, bio je heroj utakmice, posle koje je prema pisanjima iz Italije bio vređan sa tribina.

Gazda Fjorentine, Roko Komiso požalio se i kritikovao je navijače u Bergamu i otkrio šta se desilo nakon što je prenos odjavljen.

- Nije mi se svidelo ono što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta (iz Brazila), a ove godine su Dušana Vlahovića nazivali "ciganinom" dok je davao intervju - rekao je Komiso za klupsku televiziju.

Sa sličnim uvredama se u Italiji često suočavao i Siniša Mihajlović, koji je sve okrenuo na šalu. Međutim, gazdi Fjorentine nije do toga, pa je dodatno opleo po Atalanti.

- Porodicu Perkasi čine veoma dobri ljudi (vlasnici Atalante), ali navijači tamo moraju da paze šta rade i govore, jer nije u redu da vređaju igrače. Mi to nikada nismo radili - dodao je Roko Komiso.

Video: Dejan Stanković je zauvek Zvezdino dete: Kažu Delije na trenerov važan dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. septembar 2021 | 18:50

    Ova moda sa rasizmom je baš postala popularna. Mene celog života zovu Beli i ja se nisam setio nikog da tužim zbog toga.

  • Boki

    12. septembar 2021 | 18:44

    Kako na rasnoj osnovi?

  • Чоп

    13. septembar 2021 | 01:31

    Жабарчине некоме да кажу да је Циганин, па има ли већих од њих?? пихх

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA