Brašanac centralna figura protiv Valensije: Asistirao za vodeći gol, VAR ga "uskratio" za još jedan

Srpski fudbaler bio je na strani poraženih kada je sudija oglasio poslednji zvižduk

  • 1
Darko Brašanac Foto: Profimedia / DAX Images / NurPhoto/ Shutterstock Editorial

Fudbaleri Valensije uspeli su da zabeleže još jednu pobedu u španskoj Primeri, kojom su izbili na čelo tabele ispred Atletiko Madrida zbog bolje gol razlike. Nije sve najbolje pošlo po Slepe miševe, ali su zahvaljujući mnogo boljem drugom poluvremenu ipak uspeli da upišu vrednu pobedu i najave bolje dane - 1:4 (1:1).

U centru pažnje na ovom meču bio je Darko Brašanac. Nekadašnji fudbaler Partizana je asistirao kod prvog gola na meču koji je postigao Monkajola u 8. minutu utakmice. Međutim, autsajderi na ovom meču nisu uspeli dugo da izdrže, pa je Gomez na dodavanje Solera samo 15-ak minuta kasnije poravnao rezultat.

Srpski fudbaler nije imao sreću da posle još dva gola Valensije smanji na 2:3, pošto je njegov gol poništen zbog prekršaja nakon pregledanja VAR tehnologije. Kazna je brzo usledila, pošto je Alderete na još jedno dodavanje Solera postavio konačnih 1:4.

To nam garantuje spektakl naredne sedmice, kada Real Madrid bude gostovao na "Mestalji". Sa druge strane, Osasuna će gostovati Alavesu i imaće šansu za nove bodove koji bi ih održali u sredini tabele.

Video: Katai se prošetao iza leđa golmana Proletera za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZO

    12. septembar 2021 | 19:09

    Zbog jedne asistencije je bio centralna figura meča.VAU!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA