≫ 

Liverpul lako sa Lidsom: Salahov 100. gol u Premijer ligi ostao u senci stravične povrede Eliota

Deluje da je igrač gostujuće ekipe doživeo otvoren prelom, zbog čega kamere nisu želele da snimaju dalji razvoj situacije

  • 0
Harvi Eliot Foto: Tanjug / AP

Liverpul je pobedio, ali je za to platio skupu cenu. Jirgen Klop je pred svojim očima gledao strahovitu povredu Harvija Eliota, koji je od ove sezone pod mentorstvom Nemca dobio šansu u prvom timu Redsa. Međutim, nakon jednog uklizavanja Strujka iz 60. minuta, doživeo je otvoreni prelom noge, zbog kojeg će morati da pauzira. Najverovatnije na duže staze.

Kreg Pouson, koji je bio arbitar nedavno Partizanu u Humskoj, isprva nije ništa dosudio, ali je nakon reakcije iz VAR sobe ipak rešio da pokaže crveni karton Holanđaninu, pa je danas veoma uzdrmani Lids ostao sa igračem manje.

Velika je šteta što je ovaj način u potpunosti zasenjen prelep jubilej Mohameda Salaha u dresu Liverpula. Egipćanin je po tačno 100. put obradovao navijače Redsa širom planete, pošto je ovo bio njegov jubilarni gol. Asistirao mu je, pa ko drugi nego Trent Aleksander-Arnold.

Liverpul je bio daleko bolji rival i možemo reći da je upravo gol Salaha "ugasio" blagu inicijativu Lidsa sa početka utakmice. Posle toga, tim sa "Eland Rouda" kao da je nestao sa terena, pošto se o apsolutno svemu pitao samo gostujući tim iz Mersisajda.

Drugi gol postigao je Fabinjo nakon velike gužve u šesnaestercu posle jednog kornera koji je izveo Trent Aleksander-Arnold. Lopta je prvo stigla do Vidržila Van Dajka na glavu, ovaj je rešio da je spusti na zemlju, pogodio je svog saigrača, a ovaj je smestio loptu iza leđa Melijea.

Konačan rezultat je u nadoknadi vremena postavio Sadio Mane, koji je prethodno promašio bezbroj šansi. U trećem minutu nadoknade bio je smireniji, pa je matirao golmana Melijea.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Užasna reakcija golmana Novog Pazara, lopta mu ispala iz ruke za novi gol Kolubare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA