Milan slavio u derbiju kola protiv Lacija, Ibrahimović se vratio posle povrede i odmah postigao gol

Fudbaleri Milana imaju savršen start sezone, tri od tri

  • 0
zlatan ibrahimovic, milan, lacio Printskrin: streamye.com/v19vr

U pretposlednjoj utakmici trećeg kola Serije A, fudbaleri Milana slavili su protiv Lacija sa 2:0, te su se na taj način sa Napolijem osamostalili na vrhu tabele sa sve tri pobede u dosadašnjem toku prvenstva. Golove za Milan su postigli Rafael Leao i Zlatan Ibrahimović.

Meč između ove dve ekipe je s razlogom poneo epitet utakmice kola uz meč koji je odigran u subotu, između Napolija i Juventusa.

Obe ekipe su bile izjednačene na tabeli, imale su po dve pobede iz isto toliko mečeva.

Milan je od samog starta krenuo na gol protivnika, u uvodnim minutima utakmice su pokušali da zaprate centaršutevima Tea Ernandeza, ali ništa nije bilo ni blizu ozbiljne prilike.

Iako je domaća ekipa Milana imala inicijativu, prvi do prilike su došli fudbaleri Lacija i to preko Sergeja Milinković-Savića, koji je glavom tukao, ali je golman domaćih Manjan uspeo da odbrani taj udarac. Rezultat je ostao 0:0.

Narednih devet minuta nije bilo opasnosti, ali onda se umešao i VAR. Brahim Diaz je ušao u šesnaesterac, imao je sudar sa protivničkim igračem, ali sudija Danijele Kefi nije signalizirao jedanaesterac. Iz VAR sobe su ga zamolili da pogleda još jednom, što je bilo dovoljno da on ostane pri svojoj odluci.

Ništa bitnije se nije desilo do 45. minuta kada je hrvatski reprezentativac Ante Rebić asistirao Rafaelu Leau za gol.

Rafael Leao, milan, lacio Printskrin: streamye.com/vadum

Nije to bilo sve za prvo poluvreme, sudija Kefi je produžio utakmicu za tri minuta, a onda u poslednjem minutu nadoknade, dosuđen je penal za Milan, ponovo je VAR intervenisao.

Međutim, Kesi nije uspeo da ga realizuje i ostalo je 1:0 na semaforu.

Drugo poluvreme je bilo poprilično "mrtvo" dok u igru nije ušao Zlatan Ibrahimović, kome je bilo potrebno samo sedam minuta da postigne gol, te na taj način potvrdi pobedu svog kluba.

zlatan ibrahimovic, milan, lacio Printskrin: streamye.com/v19vr

Do kraja utakmice nije bilo uzbuđenja, pa je Milan lako priveo utakmicu kraju i uspeo da osvoji svoj deveti bod ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Varjačić je pretrčao gotovo 50 metara sa loptom a onda je Siniša Saničanin napravio veliku grešku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA