≫ 

Eliot doživeo tešku povredu, u bolnici oduševio dečaka: Poklonio mu svoj dres sa meča protiv Lidsa

Sjajan gest talentovanog Harvija

  • 0
Harvi Eliot Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula pobedili su Lids juče na gostovanju relativno lako (0:3), ali su platili skupu cenu u vidu povrede mladog i talentovanog Harvija Eliota. On je u 60. minutu utakmice "pokošen" od strane Strujka, koji je doduše startovao na loptu, ali je uslovio da se igrač Redsa povredi.

Sudija Kreg Pouson nakon konsultacija sa VAR sobom dodelio crveni karton fudbaleru Lidsa, a Eliot je na nosilima iznet sa terena i odvezen u bolnicu gde je ustanovljen stepen povrede. Reč je o otvorenom prelomu noge.

Tamo ga je sačekala porodica, a Harvi je napravio sjajnu stvar. Jednom dečaku koji je ležao sa njim u sobi zbog polomljene ruke poklonio je svoj dres koji je nosio na meču protiv Lidsa. To je toliko oduševilo malog dečaka, da nije skidao osmeh sa lica.

Tek treba da se utvrdi koliko će Eliot odsustvovati sa terena. Velika je šteta što je ovako rano u sezoni doživeo tešku povredu, a odmah po okončanju meča, saigrači su mu pružili veliku podršku putem društvenih mreža.

Video: Užasna reakcija golmana Novog Pazara, lopta mu ispala iz ruke za novi gol Kolubare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA