≫ 

Milan Pavkov - glavobolja za Zvezdu i Dejana Stankovića

Hoće li "devetka" crveno-belih biti spremna za mečeve sa Bragom i Partizanom?

  • 1
Milan Pavkov

Foto: Marko Jovanović

Nema sumnje da je za fudbalere Crvene zvezde sedmica pred nama najvažnija otkako je sezona počela, možda čak i u jesenjem delu šampionata!

Jer, crveno-beli će u četvrtak najpre otvoriti takmičenje u Ligi Evrope protiv Brage, a potom im sledi večiti derbi u trenutku kada Partizan ima dva boda viška. Eventualan poraz u Humskoj, jasno, bi i te kako uzdrmao aktuelnog šampiona.

Otuda i ne čudi što na najvećem srpskom stadionu postoji određena doza straha kada je u pitanju stanje prvog napadača Milana Pavkova koji tek što je ušao u sjajnu formu. Naime, Pavkov se povredio u subotu protiv Proletera i u Zvezdi s nestrpljenjem očekuju nalaz magnetne rezonance.

Prve prognoze, prema informacijama "Sportskog žurnala", kažu da otok na kolenu nije veliki i da povreda nije ozbiljnije prirode, ali da će gosrostasni napadač morati da miruje nekoliko dana. Taman toliko da propusti pomenuta dva meča...

Dejan Stanković ima samo dve realne ocpije kada je u pitanju zamena za Pavkova. Loi Dioni je prva, i nekako očigledna, dok bi napadača mogao da igra i novajlija Rišairo Živković koji je za vikend debitobvao u crveno-belom dresu.

Što se tiče derbija, možda Stanković u vatru ubaci mlađanog Marka Lazetića koji bi istovremeno pokrio poziciju bonus igrača. Nešto slično je pokušao i Nenada Lalatović sa Lukom Jovićem, ovaj je mogao da se proslavi, da bi Zvezda u finišu pala posle šuta Nikole Drinčića.

Video: Pavkov silovito pogodio Mićovića: Zvezda povela na Banovom brdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    13. septembar 2021 | 17:01

    Do juče nisu ni znali da postoji u klubu,a sada glavobolja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA