Dresovi srpskih fudbalera na aukciji za pomoć maloj Vanji, za ova 3 vlada veliko intersovanje

Licitacija traje do 18. septembra...

  • 0
Fudbal Irska - Srbija

Foto: Tanjug/AP

Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa direktorkom Vanjom Kostić, osmislio je humanitarnu akciju u kojoj učestvuju svi naši reprezentativci koji su igrali nedavnu utakmicu protiv Luksemburga.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića, odnosno svi oni koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom, stavili su svoj dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju gde će sav prihod biti usmeren na lečenje Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

- Aukcija je počela na početku meča Srbija - Luksemburg, gde su igrači donirali svoje potpisane dresove koje su nosili na samoj utakmici. Zaista bi bilo lepo kada bi se, osim pojedinaca, u aukciju uključila i pravna lica koja svakako mogu da odvioje više sredstava za dresove. Osnovni cilj je da se sakupi što više novca za malu Vanju - rekla je direktorka marektinga FSS i dodala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

 

- FSS, kao organizacija sa velikm uticajem u društvu, uključio se u akciju da podignemo svest za pomoć toj devojčici. Što se tiče dresova koji se najviše traže, izdvojila su se tri: Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković Savić. Ali, naravno, ima intersovanja za sve dresove.

Dresovi za licitiranje dostupni su na OVOM LINKU, a licitacija traje do 18. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA