Ludi transfer u Pančevu: Klub koji je izbacio Čukarički iz LK poslao fudbalera na pozajmicu u PLS

Veoma neuobičajen transfer za ovo podnevlje

  • 1

Železničar iz Pančeva uspeo je da dovede još jednog fudbalsera u svoje redove, nakon Obeng Regana, dres ovog prvoligaša obukao je i dosadašnji član Hamarbija, Loj Bajer Žunior.

Očigledno je da Pančevci imaju određene probleme u igri, te da ne mogu u potpunosti da ispune svoj potencijal, o čemu svedoči i trenutna situacija na tabeli. Ekipa Železničara iz pet utakmica ima skor od jedne pobede, jednog remija i čak tri poraza, što je previše ukoliko uzmemo u obzir njihove ambicije.

Pomislili su iz uprave "Dizelke" da je napad taj koji stvara problem, te su radi bolje realizacije odlučili da dovedu pojačanje iz švedskog Hamarbija, ekipa koja je presudila Čukaričkom u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, a radi se o Loj Bajeru Žunioru, 19-godišnjem fudbaleru iz Obale Slonovače.

Žunior je rođen u Obali Slonovače, ali ga je život naveo na put u Tunis gde je odrastao i načinio svoje prve fudbalske korake, kasnije se vratio u svoj rodnu zemlju, odakle je i usledio poziv švedske ekipe.

Fudbaler je obe utakmice protiv Čukaričkog proveo na klupi, a u sezoni je odigrao samo osam minuta i to u prvoj utakmici protiv Maribora.

Kako god, veoma interesatno pojačanje za ekipu iz drugog ranga takmičenja u Srbiji, a videćemo kako se će Žunior snaći u novoj sredini.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Katai se prošetao iza leđa golmana Proletera za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA