≫ 

Završeno i šesto kolo u PLS: "Dizelka" iz Pančeva se budi, Mladost GAT ponovo slavila minimalcem

Železničar konačno pobedio, Mladost učvrstila drugu poziciju

  • 0
Brana Ilic, FK Zeleznicar Pancevo

Printskrin: Youtube / Zvezda TV

Privelo se kraju i šesto kolo u Prvoj ligi Srbije, u poslednja dva meča ovog takmičenja, pobede su odneli Mladost GAT iz Novog Sada i Železničar iz Pančeva. Novosađani su slavili u meču protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice (1:0), dok je "Dizelka" savladala Timok (3:2).

Sezona u PLS nikad nije bila zanimljivija, veliki broj klubova je ujednačen i još se niko nije izdvojio kao siguran favorit za plasman u viši rang, dok na drugoj strani, sve je izvesnije da će Kabel ispasti iz lige, pošto zbog finansijskih problema mora da igra sa omladincima.

Ipak, gornji deo tabele je dosta zanimljiviji, a konačno su i fudbaleri Železničara uspeli da dođu do pobede.

Oni su slavili na svom terenu sa 3:2 protiv Timoka, te su uspeli da se popnu na 11. poziciju na tabeli, gde imaju sedam bodova.

Na poluvremenu je Železničar imao prednost od 2:0, da bi u drugom poluvremenu Timok uspeo da se vrati u meč i sa dva brza gola izjednači na 2:2, ipak, domaći nisu dozvolili da fudbaleri Timoka odnesu u Zaječar ijedan bod, te su još ofanzivnijom igrom stigli do konačnih 3:2 u 76. minutu utakmice.

Drugi meč odigran u Sremskoj Mitrovici nije doneo toliko uzbuđenja kao ovaj igran u Pančevu, gosti iz Novog Sada su gol postigli u 41. minutu i to im je bilo dovoljno da se kući vrate sa sva tri boda u džepu. Inače, ekipi Mladosti je ovo četvrta pobeda u ligi, a sve četiri su došle istim rezultatom - 1:0.

Narednom kolu, Mladost GAT će na svom terenu ugostiti Budućnost iz Dobanovaca, dok će Železničar iz Pančeva gostovati kod IMT-a na Novom Beogradu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Dejan Stanković je zauvek Zvezdino dete: Kažu Delije na trenerov važan dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA