≫ 

Boaći dao gol posle skoro 6 meseci, tek drugi u 2021. godini!

Ujedno, i prvenac u izraelskoj ligi

  • 6
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Konačno malo sreće i na licu Ričmonda Boaćija! Nekadašnji napadač Crvene zvezde postigao je u ponedeljak veče svoj prvi gol za izraelski Beitar, i tek drugi u 2021. godini!

Boaći je bio strelac drugog gola za Beitar na gostovanju Hapoelu u Jerusalimu (3:0), što mu je inače prvi još od 26. marta kada je nastupao u poljskoj ligi za Gornjik.

Napadač iz Gane prva četiri meča nije bio u konkurenciji, zatim je u naredna dva igrao ukupnmo 45 minuta, da bi protiv Hapoela na terenu proveo 77 minuta i to "naplatio" na sjajan način.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boakyemagic14 🇬🇭🇬🇭 (@officialboakyeyiadom)

 

Boaći je Zvezdu po drugi put napustio u zimu 2020. godine kada mu je istekao ugovor, a najviše če ostati upamćen po onom prvom mandatu kada je 2017. stigao iz italijanske Latine. Takođe, popularni Boćko je po odlasku iz kluba oprostio Zvezdi dug od 250.000 evra.

- Tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi - rekao je Boaći po odlasku iz kluba.

Video: Mrkela: Čekamo Tošića, Boaći odlazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peta kineska je realnost

    14. septembar 2021 | 10:35

    hehehe.naucili covjeka u opajdari na penale pa sad posti bez gola..nikad on nije bio neki igrac kao i 99 % igraca olinjale al su svi zvezdine zvezde..lačp ke bilo uz 64 dosudjena penala u sezoni biti prvi strijelac..sad kad treba igrati posteno..tu ga nema kao i svih koji odu iz opajdarinih redova..ceka ga 5 kineska ili cetvrta indijslka liga gdje sad zavrsavaju zvezdine zvezde..jad i cemer

  • MINOTAUR

    14. septembar 2021 | 11:28

    Sad iz Čelzija stiže pojačana ponuda za ovog rasnog strelca...

  • Dexmil

    14. septembar 2021 | 11:47

    E moj Terzicu! Dužan si i Bogu i narodu! Posle tebe Zvedza će nestati sa mape zbog tvog poslovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA