≫ 

"Da vam kažem nešto o tom transferu": Otkriveno zašto je Ronaldo završio u Junajtedu, a ne u Sitiju

Na kraju je Barselona bila ta koja je poremetila sve

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Ugledni španaski novinar Giljem Balag uzburka je strasti detaljnim objašenjenjem kako je Kristijano Ronaldo ovog leta završio u Mančester junajtedu!

Tačnije, Španac je na svom Tviter profilu otkrio da je Ronaldo bio na korak od Mančester Sitija, ali i zašto do špokantnog transfera nije došlo.

- Da vam kažem nešto o tom transferu. Ronaldo i Mendeš su pregovarali sa Sitijem. Hteli su tamo, a Pep je bio jako zainteresovan Obećao je Ronaldu da će dati više od 40 golova u sezoni. Juventus je to prihvatio. Hteli su da ga prodaju već dvee godine, iako su to kroz prijateljske novine demantovali. Koliko je veliki taj transfer bio, govori i činjenica da je o njemu pričalo udruženje evropskih klubova. Predsednik organizacije je čak u "WhatsApp" grupi to komentarisao - napisao je pomenuti novinar.

Zatim je objasnio i kako je Ronaldo završio u Junajtedu, a ne u Sitiju.

- Pre nego što je Siti trebalo da ga dovede, morali su da prodaju jednog ofanzivca jer ih je previše. Stigla je Barselona na čelu s Laportom. Bila je zainteresovana za Sterlinga, Gabrijela Žesusa i Bernarda Silvu, ali je sve propalo kada im je nestalo novca.

- Ronaldo je hteo u Siti, ali je morao da ima plan B. Pojavio se Junajted, koji je ponudio čak i bolju platu od gradskog rivala, a manju nego Juventus. Junajted prvotno nije bio zainteresovan, ali kad se pojavila ta opcija, znali su da se može i treba da se vrati samo kod njih. Bili su oduševljeni što ga mogu dovesti za samo 15 miliona uz bonuse.

>>> Počinje Liga šampiona i odmah prvog dana veliki derbi - od 21.00 Barselona čeka Bajern, kvota na keca je 3,50, na iks 3,60, na dvojku 2,15, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA