≫ 

Procurio Ronaldov govor pred meč sa Njukaslom: Igrači Junajteda se naježili posle reči Portugalca

Kristijano jasno dao do znanja šta želi od saigrača

  • 3
Manchester United Cristiano Ronaldo Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Rezervni golman Mančester junajteda Li Grant u nedelju veče je otkrio da je Kristijano Ronaldo održao moćan govor, umeso da peva prilikom inicijacije, noć pred utakmicu protiv Njukasla!

Potvrda je stigla i od menadžera Ole Gunara Solskjera koji je u ponedeljak potvrdio da je Portugalac održao govor novim saigračima koji su ga u tišini slušali, a "San" je u utorak izašao sa saznanjima šta je Ronaldo poručio u petak veče - te da su njegove reči ostavile snažan utisak na ostale igrače.

- Vratio sam se u Mančester junajted iz dva razloga - počeo je Portugalac govor:

- Prvi je zato što volim klub, drugi je što volim pobednički mentalitet koji se razvija kroz redove ovog kluba. Nisam se vratio da budem navijač. Ako želite da uspemo, potrebno mi je da srcem volite ovaj klub. Morate da jedete, spavate i borite se za ovaj klub. Bez obzira na tod a li igrate ili ne, morate da podržite svoje saigrače i da date 100 odsto za Junajted.

Nastavio je Portugalac dalje da govori saigračima.

- Ovde sam da pobeđujem i ništa drugo. Pobeda nam donosi sreću. Želim da budem srećan, a ti?

Insistirajući na tome da je Junajted "pao" u godinama nakon odlaska Aleksa Fergusona, Ronaldo je saigračima rekao da imaju njegovo puno poverenje i kvalitet koji je potreban da dominiraju.

Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

- Svi ste neverovatni igrači i verujem u vas, inače se ne bih vratio. Navijači će vas podržati ako date sve od sebe. Samo želim da stvorim pobednički mentalitet, pa kad jednog dana odem u penziju pobednički mentalitet će ostati. A ova grupa igrača će dominirati fudbalom, kao mi u prošlosti. Daću sve od sebe, ali mi je potrebna i vaša podrška. Da li ste spremni za borbu? Da li ste spremni da ostavite sve na terenu - upitao je Ronaldo koji je dobio neverovatan aplauz.

Njegove reči su očigledno urodile plodom, jer je Junajted dan kasnije dobio Njukals rezultatom 4:1. U utorak veče je nova šansa, meč protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona.

>>> Počinje Liga šampiona i odmah prvog dana veliki derbi - od 21.00 Barselona čeka Bajern, kvota na keca je 3,50, na iks 3,60, na dvojku 2,15, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nijeStevakući

    14. septembar 2021 | 11:57

    e moj Rodjo,druga su vremena bila kad si ti bio u Mancesteru,nisu igraci bili toliko preplaćeni.Ovi danasnji od jedne godisnje plate mogu da obezbede sebi lagodan život,zato nema motivacije,nemaju za sta da se bore...sve im je ravno.Ako oni stvarno nesto i osvoje ove godine,onda jesi najveci!Nedostatak motivacije je danas veliki problem!

  • Šane

    14. septembar 2021 | 11:33

    Nije ,,procurio,, plasiran sa razlogom, plaćen i odbrana od ,, lošeg momka,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA