Jokan će zamrzeti nadoknadu: Šefild ponovo ispustio pobedu, Paun sa Redingom pobegao iz crvene zone

Neverovatne stvari se dešavaju Šefild junajtedu ove sezone

  • 0
Slaviša Jokanović Foto: Profimedia / Simon Bellis / Zuma Press

Kako je krenula ova sezona za Šefild junajted, deluje da će od sada Slaviša Jokanović tik pred 90. minut morati da urgira da nadokanda vremena bude što manja kod četvrtog arbitra. Šalu na stranu, njegov tim baš nema sreće u sudijskom dodatku, pošto je već drugi put ispuštao pobedu i tri boda u završnici. Ovoga puta je sa "Bramal Lejna" nerešen ishod odneo Preston Nort End - 2:2 (1:1).

Vodila je ekipa Slaviše Jokanovića dva puta na ovom meču, ali i pored toga nije uspela da veže drugu pobedu u nizu. Doduše, produžila je seriju mečeva bez poraza na tri utakmice, što je svakako napredak u odnosu na početak sezone kada nisu mogli da daju ni gol.

Večeras je krenulo pogotkom Gibs-Vajta u 7. minutu, ali prednost Šefilda nije potrajala mnogo, pošto je Džonson 12 minuta kasnije uspeo da uvede meč u egal. Na treći pogodak se čekalo dosta dugo i postigao je Berge u 84. minutu. Ali, kao što smo pomenuli, Šefild nije zadržao tu prednost pošto je Ris u petom minutu nadoknade na asistenciju Storija poništio sav trud i rad i ostavio srpskog stručnjaka nezadovoljnim.

Veljko Paunović Foto: MNPress

Radost je ipak osetio drugi srpski stručnjak koji je večeras vodio svoju ekipu. Veljko Paunović je sa Redingom prilično lako izašao na kraj sa Piterboroom na domaćem terenu i tako izašao iz zone ispadanja - 3:1 (0:0).

Najzaslužniji za pobedu bili su Svift i Dele-Baširu koji je postigao dva gola, od čega jedan u 67. minutu, a drugi u 88. minutu. Prethodno je prvopomenuti fudbaler doveo domaće u prednost u 64. minutu meča, a Tompson je na drugoj strani uneo malo drame kada je smanjio na 2:1 u 74. minutu.

Reding i Šefild junajted su sada komšije na tabeli. Tim Veljka Paunovića je na 15. mestu sa sedam poena, dok je sastav Slaviše Jokanovića mesto ispod sa bodom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA