≫ 

Veliki gest Ronalda za redarku koju je nokautirao pre meča: Ovaj poklon će pamtiti celog života

Snažan šut koji je uputio na zagrevanju oborio je radnicu iza gola, koja je od siline udarca pala u nesvest

  • 0
Kristijano Ronaldo, FK Mančester junajted Foto: AP/Tanjug

Gde god se pojavi, Kristijano Ronaldo je u centru pažnje, a tako je bilo i na utakmici Mančester junajteda u Bernu protiv Jang Bojsa. Ponovo je Ronaldo dao gol, ali to nije pomoglo njegovom timu, koji je ostao bez bodova nakon što je Aron van Bisaka dobio crveni karton u prvom poluvremenu.

Ipak, Ronaldo nije ovoga puta bio u centru pažnje zbog gola, već zbog toga što je na zagrevanju onesvestio redarku, koju je pogodio slučajno kada je uvežbavao šut pre meča.

Odmah je Portugalac prišao da vidi da li je sa ženom sve u redu, a nakon što su je povratili iz nesvesti, Ronaldo je za nju imao gest koji će pamtiti celog života, a dobila je i uspomenu za sva vremena.

Ronaldo joj je poklonio dres, koji će sasvim sigurno imati veliku simboličnu vrednost, a redarka je nakon čitavog događaja ponosno pozirala sa uspomenom koju je dobila uz osmeh na licu.

Mančester Siti kreće u još jednu Ligu šampiona s namerom da je konačno osvoji, a u prvom kolu, u goste mu večeras (21.00) dolazi RB Lajpcig. Kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladonice MOZZART za Mančester Siti - RB Lajpcig.

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA