NAŠI U EVROPI! Podrži Zvezdu i Partizan uz 1.500 RSD BONUSA za online klađenje

Kladionica Meridian vam i danas donosi najveći bonus na svetu - 1.500 RSD za online klađenje! Registruj se i podrži Crvenu zvezdu i Partizan

  • 8
Meridian Foto: Milan Drinčić/Promo

Posle dve večeri spektakla koji nam je priredila grupna faza Lige šampiona, danas nastavljamo u sličnom ritmu jer nas očekuje start u Ligi Evrope, kao i u Ligi konferencija, a tamo ćemo imati i za koga da navijamo!

Definitvno, ovo je period kada je kladioničarima svaka nedelja novi fudbalski praznik. Osim što se vikendima igraju TOP LIGE, sada i preko radnih dana konačno uživamo u najjačim evropskim klupskim takmičenjima.

Brdo sporta, brdo kvalitetnih fudbalskih mečeva, ali i brdo tiketa!

A kada večiti igraju i to u Evropi onda je vreme za POKLON TIKET. Zato vam kladionica Meridian donosi NAJVEĆI BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE NA SVETU – 1.500 RSD BEZ USLOVA!

Sve što treba da učinite: REGISTRUJTE SE na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate 1.500 DINARA za online klađenje!

JEDAN KLIK I BONUS JE VAŠ!

A onda… Tiketmanija može da počne!

U nastavku predlog za pravi NAVIJAČKI TIKET, uz napomenu da vas NAJVEĆE KVOTE čekaju na sajtu meridianbet.rs.

CRVENA ZVEZDA - BRAGA, TIP 1, KVOTA 2.40

(Četvrtak 18:45)

Nema u Portugalu takve atmosfere kakva vlada na Marakani. Pa još ako bude bila puna, eto odmah u startu Zvezdi prednosti protiv Brage. Igrački, dva tima su tu negde. Ali, uz navijače i sjajno otvaranje utakmice kakvo zna da nam priredi ekipa Dejana Stankovića postoje više nego realne šanse da crveno-beli pobedom počnu evropsku jesen.

ANORTOZIS - PARTIZAN, TIP 2, KVOTA 2.30

(Četvrtak 21:00)

Svakako veći kvalitet poseduje ekipa Partizana kojoj je ovo idealna prilika da u gostima započne Ligu konferencija pobedom. Treba da raduje i forma u kojoj se trenutno nalaze crno-beli. U domaćem prvenstvu su do sada zabeližili sedam pobeda na isto toliko utakmica! Nema sumnje da će Partizan napasti sva tri boda na gostovanju, a za to definitivno imaju kvalitet.

*Napomena: kvote su podložne promenama

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di maria

    16. septembar 2021 | 10:17

    Odlični bonusi i najbolje ponude u meridianu svaka čast

  • Partizan pa Bog

    16. septembar 2021 | 10:07

    ZVEDA X . PARTIZA HC 0:1 . MONACO HC 0:1 . K . Almati .Qarabag . Roma hc 0:2. Kopenhagen .

  • Dorćolac

    17. septembar 2021 | 14:06

    Naše uvek podržavam, a sada još toliko pogodnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA