Nemiri u Zagrebu: Fanovi Vest Hema naneli teške povrede jednom navijaču Dinama, njih šest uhapšeno

Biće ovo prava fudbalska poslastica

  • 2
navijači dinama

Foto: MN Press

Navijači Vest Hema doputovali su u Zagreb kako bi bodrili svoj klub u prvoj utakmici u okviru Lige Evrope protiv domaćeg Dinama, međutim, čak njih šest je privedeno zbog toga što su naneli teže povrede jednom navijaču "Modrih", prenosi hrvatski portal Jutarnji.

Dinamovi navijači su poznati po čestim sukobima i tučama, što se moglo videti i pred duel sa poljskom Legijom, kada su "zapalili" jedan deo glavnog grada Hrvatske.

S druge strane, engleska kultura je poznata po svojim "firmama" (navijačke grupe), dok je upravo "Firma" Vest Hema jedna od najpoznatijih u toj zemlji, te stoga i ne čudi zašto je došlo do nemira.

Kako je navela policija u Zagrebu, do svađe i tuče je došlo u jednom kafiću, gde je sve počelo koškanjem i provociranjem, da bi ubrzo na sve strane letele i flaše, stolice i krigle.

U saopštenju policije stoji i da je jedan mladić iz Zagreba (26) hitno prebačen u bolnicu, gde su lekari ustanovili da ima teže povrede, dok je njegov prijatelj (21) prošao bez povreda.

Takođe, navodi se i da je čak šest državljana Velike Britanije privedeno i zadržano u policijskoj stanici u Zagrebu.

Baš sjajna uvertira pred meč između ove dve ekipe koji je na programu u četvrtak, 16. septembra, od 18 časova i 45 minuta.

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA