≫ 

Napredak srušio TSC: Kruševljani su hit prvenstva, samo Zvezda i Partizan su ispred njih!

Neki klubovi imaju po utakmicu ili dve manje od Napretka, ali i pobedama u zaostalim mečevima ne bi uspeli da preskoče Kruševljane

  • 5

Fudbaleri Napretka još jednom su potvrdili da imaju ozbiljan sastav i ambicije za ovu sezonu pošto su u devetom kolu Superlige Srbije izdržali pravu paljbu u Senti i savladali TSC sa 2:1.

Ovo je treća pobeda u nizu za tim iz Kruševca koji se sada nalazi na trećoj poziciji domaćeg prvenstva, odmah iza Crvene zvezde i Partizana.

Neki klubovi imaju po utakmicu ili dve manje od Napretka, ali i pobedama u zaostalim mečevima ne bi uspeli da preskoče Kruševljane.

TSC je kao domaćin odigrao još jedan meč u Senti, bio blagi favorit u ovom susretu, ali su se izabranici Mladena Krstajića žestoko ispromašivali.

Za to je stigla kazna u 35. minutu kada je mladi Marko Bačanin sa ivice kaznenog prostora pogodio desni donji ugao za vođstvo gostiju.

Više je lopta bila u nogama TSC-a, duplo više su imali udaraca ka golu, ali su za propuštene prilike još jednom morali da vade loptu iz mreže.

Iz klasične kontre Petar Đuričković je spoljnom izbacio Đorđa Jovanovića 1 na 1 sa golmanom Filipovićem koji je izleteo na 25 metara, te je napadač jednim polu-balonom pogodio desni ugao i tako doneo nedostižnih 2:0.

Tri minuta pre kraja meča, kapiten domaćeg kolektiva Saša Tomanović ublažio je poraz, a u poslednjih deset sekundu susreta Vasiljević je pogodio stativu, ali tri boda iz u Kruševac.

Video: Saša Zdjelar pred meč sa Anortozisom: To je tim za respekt, ali idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • He he

    16. septembar 2021 | 18:39

    Krstajic "rastura".

  • M.m

    16. septembar 2021 | 23:39

    Sad su hit prvenstva, a da je kojim slučajem ovo zadnja par kola vi bi ih na sud izbacili iz lige zbog namestanje kako se pisalo pre 3,4 meseca

  • Samo pitam

    16. septembar 2021 | 20:33

    Zašto se ne igra na novom stadionu, kada su ga već "otvorili"?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA